Razboinica Mariana si-a indeplinit cel mai mare vis! Afla care este motivul fericirii ei

Razboinica Mariana si-a indeplinit cel mai mare vis! Afla care este motivul fericirii ei
Razboinica Mariana si-a indeplinit cel mai mare vis! Afla care este motivul fericirii ei

Mariana, fosta concurenta Exatlon si-a indeplinit cel mai mare vis si s-a mutat in casa noua.

 

 

Mariana a tinut sa multumeasca tuturor celor care au ajutat-o sa isi indeplineasca visul de a avea o locuinta. "Datorita emisiunii Exatlon si Kanal D acest vis a putut fi implinit pentru ca au existat oameni care au crezut in mine", a declarat ea, inainte de a-i multumi proprietarei care i-a inchiriat garsoniera pentru o suma mai mica decat in mod normal. 

 

Neajunsurile au facut-o pe Mariana sa se bucure pentru lucrurile simple, care pentru restul oamenilor sunt normale. "Ma bucur in primul rand ca am cada, pentru ca e foarte importanta pentru recuperarea muschilor mei", a spus Mariana, fosta concurenta Exatlon. 

 

Mariana a spus ca ii place foarte mult garsoniera in care locuieste momentan si ca si-ar dori sa o cumpere, daca proprietara va fi de acord.

Din pacate Mariana nu dispune, momentan, de banii necesari achizitionarii unei locuinte. "Ma simt ca la mine acasa, parca ar fi garsoniera mea", a spus ea bucuroasa ca are acum o locuinta stabila. 

 

"Cred ca mama ar fi mandra de mine, imi spunea "As vrea sa te vad si eu la casa ta, sa nu mai stai sa suferi".

In viata asta muncim si intr-o clipa disparem. Ar trebui sa nu ne mai consumam, sa nu ne mai uram, sa nu ne mai dusmanim", a povestit ea cu lacrimi in ochi, amdintindu-si de mama sa care, din pacate, nu mai este in viata.

 

 

 

"Sunt seri in care ma gandesc la ea si ma uit la iconite si chiar ma simt aproape de ea.

O iubesc ca pe ochii din cap, chiar daca nu mai e si e la ingeri", a mai spus fosta concurenta Exatlon.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Aurel

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies