Razboinica Roxana, "dezlantuita" pe plajele din Dominicana! Cea mai sexy sedinta foto cu atleta de la Exatlon! Corespondenta speciala de la Daniel Coltuc, trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Razboinica Roxana,
Razboinica Roxana, "dezlantuita" pe plajele din Dominicana! Cea mai sexy sedinta foto cu atleta de la Exatlon! Corespondenta speciala de la Daniel Coltuc, trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Roxana Moise a mai ramas cateva zile in Republica Dominicana, dupa eliminarea de la Exatlon. In aceasta perioada s-a bucurat de soarele arzator de pe plajele Republicii Dominicane.

 

Razboinica Roxana ne arata o alta fata decat cea cu care ne-a obisnuit la Exatlon. In ultmele zile petrecute in Republica Dominicana, ea a realizat o sedinta foto in exclusivitate pentru WOWbiz.ro in ipostaze provocatoare. 

"Este ultima mea sedinta foto in Republica Dominicana. De fapt, este si prima", ne-a spus Roxana. 

Razboinica Roxana, "dezlantuita" pe plajele din Dominicana! Cat de bine a aratat in apa oceanului

Fotografiile au aparut mai mult dintr-o joaca, ea fiind la plaja pentru a mai prinde putin bronz inainte de a se intoarce in tara. Alaturi de Roxana se aflau cativa membri ai echipei Exatlon din spatele camerelor, dar si reporterii WOWbiz.ro si Kanal D. (vezi cum a aratat Ionut Jaguarul la plecarea din Republica Dominicana)

"Mi-a placut foarte mult cum arata asfintitul la Oceanul Atlantic si m-am gandit ca ar fi pacat sa ratez ocazia.

Cred ca rezultatul a fost unul bun", ne-a spus Marius Grigore, cameraman la Kanal D si cel care a realizat fotografiile. 

Cert este ca pe Roxana n-am avut ocazia s-o vedem asa, cel putin nu la Exatlon. In concurs, ea a fost eliminata ultima dintre fete, insa inainte de semifinale, dupa 4 luni petrecute in jungla. Dupa ce a iesit din competitie, razboinica a ramas in Republica Dominicana alaturi de semifinalisti si finalisti. 

Fotografii: Marius Grigore



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP. Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies