Razboinicii nu o suporta pe Diana, cea mai noua coechipiera: "Numai sa o vad ca ii cad genele din ochi"

Razboinicii nu o suporta pe Diana, cea mai noua coechipiera:
Razboinicii nu o suporta pe Diana, cea mai noua coechipiera: "Numai sa o vad ca ii cad genele din ochi"

Desi au primit-o cu zambetul pe buze, Razboinicii nu o suporta pe Diana Sentes.

 

 

Diana este cea mai noua concurenta din echipa Razboinicilor. Desi, cand au vazut-o prima data, Razboinicii au primit-o pe tanara cu zambetul pe buze si au parut incantati sa o cumoasca, se pare ca cei mai multi dintre ei nu o suporta deloc. Singura care pare sa o accepte pe Diana este Naomi, care si ea se simte data la o parte de restul echipei si, mai ales, de celelalte fete din echipa. 

 

"Am adus multe puncte echipei si ele au inceput sa ma marginalizeze, sa ma barfeasca. Ele isi gasesc un punct unde ma discuta pe mine. Chiar si in fata mi-a zis Ana", i-a spus Naomi Dianei.

 

"Ieri primul nostru contact a fost o obraznicie din partea ei. A zis sa stau departe de ea, fara sa ii zic macar "buna".

O sa o respect, o sa stau departe de ea. Probabil suntem caractere diferite, nu as vrea sa fie ea ca mine sau eu ca ea, dar sper sa existe minimium de respect. Nu imi place obraznicia, nu am vorbit niciodata urat cu cineva, nu osa vorbesc nici macar cu ea, chiar daca ieri m-am enervat", a povestit Ana Otvos despre prima experienta cu Diana Sentes.

 

Citeste continuarea pe wowbiz.ro.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. AVERTISMENT DUR pentru doua zodii! Viata lor se va transforma intr-un cosmar timp de doua saptamani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies