Razboinicul Catalin, eliminat de la “Exatlon”!

Razboinicul Catalin, eliminat de la “Exatlon”!
Razboinicul Catalin, eliminat de la “Exatlon”!

Faimosii s-au mobilizat in jocul de aseara si au reusit pentru a doua oara consecutiv de a-si castiga protectia in fata eliminarilor. Dupa iesirea din concurs a Simiei Taran de saptamana trecuta, in editia de aseara “Exatlon”, un baiat si-a luat adio de la competitie, in urma duelului sportiv. Inaintea meciului de aseara, cele doua echipe isi faceau strategiile si isi exemplificau avantajele in fata adversarilor.
Cel de-al saselea joc de protectie de la “Exatlon”,  unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, a fost castigat de Faimosi, cu scorul de 10 la 8. Jocul de aseara a avut si o particularitate, intrucat echipa rosie a avut posibilitatea de a alege ca un jucator din echipa adversa sa nu evolueze impotriva lor in acest concurs; strategia acestora a fost aceea de a-l scoate din jocul de aseara pe Alin Andronic.
Dupa trei eliminari de la Faimosi si doua de la Razboinici, de la inceputul competitiei Exatlon, scorul meciului de aseara a fost unul strans, diferenta dupa fiecare duel fiind de maximum un punct intre echipe. Meciul de stafeta s-a dat intre Cristina Nedelcu si Mirel Dragan, de la Faimosi, si Iulian Pitea si Ana-Maria Otvos, de la Razboinici.
Cei doi Faimosi i-au invins pe adversari, finalizand jocul cu scorul de 10 la 8 in favoarea lor.
La duelul spre eliminare au fost trimis doi Razboinici: Catalin Dumitrescu, concurentul cu cele mai slabe rezultate in aceasta saptamana, si Doru Mesesan, propus in unanimitate de echipa sa. Este a doua oara cand Doru s-a aflat in aceasta postura.
Daca in prima parte a jocului pentru eliminare, intre cei doi concurenti, Catalin avea un avantaj considerabil si parea ca il va invinge pe Doru, iata ca cel din urma a recuperat si a castigat duelul, trimitandu-l pe Catalin acasa, in Romania. Coechipierii i-au felicitat pe amandoi la finalul cursei, avand cuvinte de lauda la adresa lui Catalin, spunandu-i ca acesta a fost  unul dintre cele mai bune trasee ale lui.
Catalin Dumitrescu, inainte de a parasi Republica Dominicana, a tinut sa impartaseasca in fata milioanelor de telespectatori un lucru deloc stiut de catre cei din fata micilor ecrane si coechipieri. Discursul lui a fost aplaudat, atat de fostii colegi, cat si de adversari.
“Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci in viata de zi cu zi sunt politist! Sunt madru ca fac aceasta meserie.
Nu am vrut sa ma folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la Exatlon. Tin sa imi salut pe aceasta cale toti colegii din Politia Romana si sa transmit un mesaj catre telespectatori: as vrea ca prin participarea mea in acest concurs, lumea sa isi schimbe modul in care percep <politistul>. Consider ca telespectatorii au in fata lor un alt exemplu de politsit, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la munca si isi face meseria, ci participa  si la competitii de fitness si este si model”,
a spus aseara Catalin
Dumitrescu, fiind aplaudat calduros de concurenti.


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nici nu a ajuns la Exatlon, iar Giani Kiriţă face legea printre Războnici. Pe cine vrea să pună la punct cum ajunge în Dominicană: "Ăsta nu e respect! Nu are ce căuta în echipă!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies