Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI
Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Răzvan Ciobanu era amenințat în permanență iar designerul știa numele celor care îi dădeau mesaje.

 

Răzvan Ciobanu știa că cineva vrea să-i facă rău și primea mereu amenințări cu moartea. Aceștia ar fi fost cei care i-au spart atelierul designerului în urmă cu 4 luni și jumătate și au furat mai multe bunuri de valoare din locație. La vremea respectivă, Răzvan Ciobanu a reclamat furtul la poliție și a vorbit despre ”trei oameni” care îl amenință ”cu tot felul de lucruri”.

Citeste si: Erau căsătoriți de peste 30 de ani, când bărbatul din Năvodari a intrat în bucătărie și i-a cerut femeii să îl satisfacă. Aceasta l-a urmat în scurt timp în dormitor, dar ceva cu totul şocant s-a întâmplat în doar câteva minute

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Mă scuzați că sunt în stare de șoc. Nu este o pagubă materială mare, doar că este destul de neplăcut(...). Ieri am fost la o prietenă în afara Bucureștiului și când m-am întors în oraș m-am dus până la atelier ca să las ceva... Am intrat în bucătărie, mi s-a părut foarte dezordine, tot ce era în dulapuri era în mijlocul bucătăriei și geamul era deschis. Există camere pe toată strada, există camere în curtea imobilului.

Nu știu cum au scăpat nevăzuți de portarul de vizavi. Ei au furat un televizor, niște telefoane, un ceas care nici măcar nu-mi aprținea, era al unui prieten. Cred că nu au ajuns până în spate, în atelier... Ceasul a valorat vreo 7.000 euro la vremea lui. Sunt câteva mii de euro paguba, dar nu asta este cel mai supărător. Nu, ușa nu a fost spartă, au intrat pe geamul din bucătărie.
În ultima perioadă sunt oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri. Am trei oameni pe listă, dar nu vreau să dau nume. Poliția a stat la mine în birou multe ore, vom relua în această dimineață. Astăzi, vor relua cercetările”
, a povestit Răzvan Ciobanu în luma ianuarie a acestui an.

Casa i-ar fi fost spartă și în noaptea morții!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O poveste asemănătoare s-a întâmplat și în seara în care Răzvan Ciobanu a murit. Prietenii designerului au mărturisit că au ajuns la apartamentul în care acesta locuia și au găsit ușa deschisă și lucrurile împrăștiate.

Toate aceste întâmplări par să aibă legătură cu faptul că Răzvan Ciobanu credea că este urmărit și că cineva încearcă să-i facă rău. Ospătarul care l-a servit la masă, în seara de dinaintea morții, a povestit că la un moment dat, Ciobanu a venit la el dezorientat și l-a întrebat de ce vrea să-l bată.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Laura Vicol, cea mai bună prietenă lui Răzvan Ciobanu, a făcut mărturisiri cutremurătoare: „Voi muri cu mustrările de conștiință”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies