Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr! „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”

Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr! „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”
Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr! „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”

Prezentatorul TV ajunsăse dependept de zahăr.

Răzvan Simion, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, care se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să câștige simpatia publicului prin felul său de a fi. Cu toate acestea, în ultimul timp, vedeta a trecut printr-o serie de schimbări semnificative.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Răzvan Simion a vorbit deschis despre schimbările care s-au produs în ultimul timp în viața sa.

Cum a reușit Răzvan Simion să renunțe la zahăr?

Citește și: „Eu sar la băiate, să fie clar. Asta e, dacă o să mă vedeți bătut la știri!” Ce îl face pe Dani Oțil să își piardă cumpătul. Prezentatorul TV nu se poate controla când vede astfel de fapte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr
Răzvan Simion [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară.” Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt la un pas de marele eveniment. Ce au stabilit cei doi îndrăgostiți

Una dintre cele mai mari schimbări care s-au produs în viața prezentatorului TV a fost aceea că a renunțat la vicii. La acest capitol intră inclusiv dependența de zahăr cu care vedeta s-a confruntat în ultimii ani.

Astfel, sătul să vadă cum se trezește pentru a mânca dulce, Răzvan Simion a luat o decizia drastică și a renunțat definitiv la zahăr, fapt care i-a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la zahăr. El se depune aiurea și mâncam zahăr rafinat foarte mult. Mi-a făcut Vlăduț tort cu bezea belgiană și cu lămâie. Mi l-a luat și l-a băgat în frigider, eu având istorie. Mâncam dulce din sculare în culcare, uneori chiar și în somn. Mi-a dat numai jumătate din tort, l-am băgat în frigider, am luat o lingură și m-am trezit la 3 noaptea, nici măcar nu îl mai scosesem din frigider, eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tortul pe care mi-l făcuse

Vlăduț. Am zis stop, exact cum m-am lăsat de fumat, de azi pe mâine și de toate lucrurile care ar putea să-mi facă rău, exact așa m-am lăsat și de zahăr. Am zis că de mâine nu mai mănânc zahăr, să văd ce se întâmplă. Sevrajul a fost mult mai tare decât la țigări .”, a povestit prezentatorul TV.

Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr
Răzvan Simion[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tatăl Calinei Dumitrescu nu o mai caută deloc! Catinca Roman a vorbit despre motivul pentru care relația dintre cei doi s-a rupt! „Își dorește să aibă un copil care să facă exact ce spune el.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies