Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei!
Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Răzvan şi Dani au vorbit, zilele trecute, la emisiunea lor matinală, despre Muzeul Kitsch-ului din Capitală, unul dintre cele mai populare obiective turistice ale momentului. Ei bine, iubitul Lidiei Buble a profitat de tema discutată şi a făcut referire la artiştii care au pus "monopol" pe primele locuri din "trending", pe youtube.

Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! "Am fost invadaţi"

" Că tot veni vorba de kitsch-uri, trebuie să spunem ce se întâmplă şi în trending pe youtube. Am fost invadaţi de Jadori, Culiţe şi Carmen de la Sălciua. Asta e...", a declarat îndrăgitul prezentator tv.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, despre scandalul cu Larisa și acuzațiile despre Culiță Sterp ”M-a înjungiat pe la spate” EXCLUSIV

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În ultimele luni, piesele celor menţionaţi de Răzvan Simion au stat şi săptămâni întregi pe primele locuri în "trending", Jador, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp având milioane de fani atât în ţară cât şi în străinătate.

Melodiile lor au zeci de milioane de vizualizări şi, în plus, în ultima vreme, toţi trei au fost intens mediatizaţi.

Citeste si: Deea de la Puterea dragostei și Andra Volos, desființate de fani: „Care e tariful prin Italia?”

Împăcarea dintre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua ţine de două săptămâni primele pagini ale tabloidelor, iar aventurile lui Jador în casa Puterea Dragostei sunt, de asemenea, extrem de interesante pentru români.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ligi de la Puterea dragostei, desființată pentru o fotografie: „Îmi este frică la noapte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies