Răzvan Simion, posibilă căsătorie în secret , cu Daliana Răducan

Răzvan Simion, posibilă căsătorie în secret , cu Daliana Răducan
Răzvan Simion, posibilă căsătorie în secret , cu Daliana Răducan

De ceva timp, Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu. Deși sunt îndrăgosiți și se înțeleg de minune, ce doi nu și-au jurat iubirea în fața lui Dumnezeu. Recent, prezentatorul TV i-a făcut o declarație romantică iubitei sale, pe rețelele de socializare.

însă fără să anunțe nimic.

Răzvan Simion, îndrăgostit înnebunește de iubita lui, Daliana Răducan

razvan simion si daliana
Răzvan Simion și Daliana Răducan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au vorbit despre divorț. Ce a declarat soția prezentatorului TV

Răzvan Simion are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. După despărțirea de Lidia Bubble, vedeta se bucură din plin de relația cu actuala sa parteneră.

Răzvan postează des imagini cu Daliana în mediul online. De această dată, ultima postare a vedetei cu arhitecta, a stârnit un val de reacții. Se pare că prezentatorul a simțit nevoia să adauge un mesaj de dragoste, la postarea cu ei doi, în care se aflau la un restaurant. Răzvan a declarat că singurul lucru care îi desparte pe cei doi, este vârsta, deoarece Daliana este mai mică cu 10 ani față de el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La multi ani, iubita mea!”, a scris Răzvan Simion, pe Instagram.

Răzvan Simion, mesaj de dragoste pentru Daliana Răducan

razvan simion relatie
Cum se înțeleg Daliana și Răzvan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 

Mesajul emoționant a fost transmis chiar de ziua de naștere a frumoasei brunete. Răzvan a ținut să precizeze câte momente frumoase îi aduc împreună pe cei doi. Mai mult, vedeta a hotărât să le arate și urmăritorilor săi, în ce relație frumoasă se află.

Speculațiile au apărut de la faptul că Răzvan a spus, în mesajul siropos, „ne unesc pe vecie”. De aceea, internauții de pe rețelele de socializare, au crezut că cei doi și-au spus „DA”, pentru ca iubirea lor să se păstreze întotdeauna. Totuși, nici Daliana și nici Răzvan nu au anunțat nimic. Motiv pentru care urmăritorii celor doi, au crezut că îndrăgostiții s-au căsătorit, în mod secret.

După ce Răzvan a publicat imaginea, comentariile nu au ezitat să apară.

Urmăritorii i-au transmis gânduri bune Dalianei. Mai mult, fanii le apreciază relația celor doi.

„La mulți ani fericiți Daliana. Sunteți foarte frumoși împreună!!!”, „La mulți și binecuvântați ani împreună!”, „La multi ani frumoși si sănătoși alături de cei dragi”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Răzvan Simion.

Citeste si: Zodiac 31 august 2022. Află ce zodie își pierde energia pozitivă



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mesajul lui Dan Negru de Ziua Limbii Române: “Limba este îmbrăcămintea gândului”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies