Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită? Iată cum a fost surprins prezentatorul!

Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită? Iată cum a fost surprins prezentatorul!
Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită? Iată cum a fost surprins prezentatorul!

Răzvan Simion are o nouă relație cu Daliana Răducan și au apărut deja speculații potrivit cărora cei doi s-au mutat împreună.

Răzvan Simion pare să fi depășit momentul despărțirii de Lidia Buble și în prezent și-a găsit liniștea în brațele noii sale iubite, Daliana Răducan. Cei doi au fost surprinși împreună în repetate rânduri și apropiații susțin că lucrurile sunt destul de serioase între ei.

De curând, au început să curgă speculații referitoare la faptul că cei doi s-ar fi mutat împreună. Fiica lui Răzvan i-a dat de gol pe îndrăgostiți printr-o postare pe Instagram, în care apare alături de aceștia.

Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită
Postarea lui Răzvan Simion de pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Fanii au mai observat un detaliu care ar confirma faptul că Răzvan Simion și Daliana Răducan împart aceeași casă. Prezentatorul Tv a etichetat-o pe aceasta într-o postare făcută în living-ul unei case, iar internauții s-au grăbit să tragă concluzii.

Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită?
Postarea iubitei lui Răzvan Simion de pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cobra Tate și Lidia Buble sunt împreună?! Afaceristul a răspuns extrem de sincer

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Răzvan Simion?

Daliana Răducan, noua iubită a prezentatorului Răzvan Simion, este o prezență discretă, care nu pare să îndrăgească prea tare lumina reflectoarelor. Aceasta a făcut parte din echipa show-ului de televiziune „Visuri la cheie”, fiind de meserie arhitect și designer de interior.

Aceasta s-a descris în câteva cuvinte pe site-ul care îi poartă brand-ul ca fiind o fire creativă și atentă la detalii, cu spirit artistic și critic.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”. 

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat?! Mesajul care i-a dat de gol

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Lidia Buble după despărțire

Răzvan Simion si Lidia Buble

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies