Atentie la pomana porcului! Mai mananci dupa ce citesti asta?

Atentie la pomana porcului! Mai mananci dupa ce citesti asta?
Atentie la pomana porcului! Mai mananci dupa ce citesti asta?

Obiceiul taierii porcului de Ignat este o traditie care prefateaza sarbatoarea Craciunului.

A fost transmis din generatie in generatie si chiar daca la oras nu se mai poate tine, in fiecare familie se mananca totusi mancaruri specifice. Nu putem gati in tuci asezat pe pirostrii, dar putem prepara diverse bucate traditionale.

Carnati de porc romanesti- O reteta numai pentru pentru Craciun

Bucatile de carne cruda, taiate potrivit, amestecate cu sare, ulei si putina apa si lasate sa fiarba inabusit pana sfiriie uleiul, se asorteaza cu mamaliguta si muraturi.

Bucatile de carne trebuie alese din diferite parti ale porcului: muschi, ficat, slanina, coasta, ceafa. Aceasta este mancarea numita traditional „pomana porcului" si, dupa cum se poate observa, este o mancare grea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Reteta autentica de pomana porcului! Acesta e secretul gospodinelor

Sursa, foto



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies