Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016

Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016
Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016

Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016. Urmeaza o perioada destul de bulversanta pentru anumite zodii de pamant, dar si pentru cele de foc. Geamanul are parte, insa, de multe surprize placute.

BERBEC – Pentru acesti nativi perioada debuteaza furtunos. Simt pe pielea lor ce inseamna sa muncesti din greu ca sa se achite de obligatii sau de sarcini.

Cu toate acestea ei nu destabilizeaza, dimpotriva fac haz de necaz. Sunt atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, stiu si simt asta in special daca sunt femei.

TAUR – Trigonul in semne de pamant ii va face sa respire usurati cam toata saptamana.

Vestile sunt bune, incurajatoare si datatoare de sperante in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi. Favorizate sunt drumurile lungi, relatia cu strainatatea, pentru ca lucrurile vor reintra si ele pe fagasul lor.

Horoscop decembrie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in luna Craciunului

Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este extraordinara, este totusi altceva fata de ce a fost in primavara.

Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

GEMENI – Se anunta o stare de bine interioara pentru acesti nativi, asa cum nu au mai simtit-o ei de multa vreme. E vorba de multa sensibilitate si o creativitate debordanta. Ies la lumina cu un nou profil nou, o metamorfoza mentala de substanta.

Profesional, este momentul sa-si arate valoarea.
Creativitatea este debordanta. Il au pe Mercur, stapanul lor planetar in trecere prin Capricorn. Ii poate face pe unii prea prudenti sau ezitanti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Horoscopul DRAGOSTEI pentru luna decembrie 2016. Doua zodii se despart de Craciun si alte doua isi gasesc sufletul pereche

RAC – Cred ca sunt cei mai bine dinamici nativi desi acum nu mai vorbim despre o incarcatura de energii dinspre Capricorn.

Trigonul Uranus – Saturn, de luni, 19 decembrie, functioneaza pentru ei in campuri care tin de credinta, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decat cea intalnita la Gemeni.

Vorbim despre latura metafizica a vietii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trai intens amintiri care au revenit peste noapte. Vor spera si vor experimenta emotii pe care doar ei stiu sa le traiasca la intensitatea lor reala.


Citeste continuarea aici.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Diana Bișinicu a întâmpinat probleme cu fiica sa, Riana, atunci când avea doar un an și jumătate: „Nu eram în stare, abia mă ridicam să îi dau lapte!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies