Soriciul nu este mult diferit de pielea de la pui, iar nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram cu mancatul pentru ca are multe calorii si se digera greu.
”Soriciul este foarte caloric, are continut mare de grasimi si proteine,dar mai mult proteine de calitate inferioara,cum e colagenul. E greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice,biliare sau pancreatice” spune dr. Ionut Stefan, consultant in nutritie.
Nu fa aceasta greseala daca vrei sa-ti iasa cea mai buna racitura din carne de porc!
Nutritionistul ne recomanda sa dam la o parte soriciul si sa consumam, in schimb pulpa sau muschiul de porc deoarece, pe langa cantitatea marea de proteine
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Toba la sticla- reteta pentru Craciun si Revelion
”Soriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o arunca.