VIDEO Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", canta dumnezeieste! Iata-l live, noua ni s-a facut pielea de gaina

VIDEO Ozcan Deniz, Kahraman din
VIDEO Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", canta dumnezeieste! Iata-l live, noua ni s-a facut pielea de gaina

Ozcan Deniz, actorul care il interpreteaza rolul lui Kahraman Yörükhan in serial turcesc difuzat de Kanal D, “Ziua in care mi s-a scris destinul” este unul din cei mai iubiti actori din Turcia.

Ozcan Deniz a reusit cu sarmul, naturaletea si talentul lui artistic sa stranga numeroase fane si din randul romancelor. Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul" canta absolut dumnezeieste, are o voce puternica, iar orice femeie nu ii poate rezista.

Ozcan Deniz, interpretul personajului principal masculin din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”: „Nu imi pot imagina viata fara sa cant”

In clipul de mai jos, actorul interpreteaza live o melodie, iar noua ni s-a facut deja pielea de gaina si nu incetam sa ii dam replay.

Voua va place?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies