Cum a scapat Mirela Vaida de depresia postnatala

Cum a scapat Mirela Vaida de depresia postnatala
Cum a scapat Mirela Vaida de depresia postnatala

Mirela Vaida marturiseste ca a fost la un pas de a suferi de depresie postnatala dupa venirea pe lume a celui de-al doilea copil al sau.

 

Vedeta le povesteste fanilor, pe blogul ei personal, www.mirelavaida.ro, despre starile prin care a trecut dupa cea de-a doua nastere, despre cum a ajuns sa nu mai poata privi fotografiile din trecut si ce schimbari a facut in viata ei de zi cu zi astfel incat sa nu cada prada depresiei.
"1. Mai intai m-am tuns. Dintr-o nevoie de regenerare, de resetare, de inceput de la zero.
M-am tuns scurt pentru ca am vrut sa imbin utilul cu placutul: sa donez parul pentru femeile suferinde de cancer (o campanie a Fundatiei Renasterea), sa nu-l mai coafez zilnic si sa-i redau vitalitatea si libertatea. Si m-am tuns pentru ca Alex, sotul meu, intotdeauna a iubit-o pe Demi Moore in filmul „A Few Good Men” si eu am vrut sa ma apropii de acest lucru.
2.
In al doilea rand, mi-am facut abonament la sala. Mergeam frecvent pe vremuri dar  acum nu mai am aveam rezistenta si nici antrenament. Trebuie sa am mare grija la exercitiile pe care le fac, pentru ca prea mult cardio poate duce la pierderea laptelui, prea multa febra musculara schimba gustul laptelui.
3. Mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri si paste. Mi-am propus, dar n-am reusit.
Apoi mi-am spus ca e mai bine sa mananc orice  vreau dar pana in 7 seara. Inca mai lucrez la asta. Dieta si sportul fac minuni. Insa nu sunt singurele remedii contra depresiei si kilogramelor.
4. Masajul e starea mea de bine pe care o gasesc doar intr-un singur loc. In mainile Getei Lefter.
Sa va povestesc: dupa nasterea Carlei, apoi si a lui Vladimir, ma dureau toate: gatul, spatele, zona lombara, bratele etc.
De la ridicat copiii in brate, la alaptat, la carat, toate m-au solicitat peste masura.
Cea mai agresiva forma de preintampinare a depresiei este socializarea, dialogul in orice forma!! Schimbul de idei a adus mereu oameni aproape si eu ma simt mai tanara, mai in verva, mai energica.", scrie Mirela pe blog.

Vedeta le povesteste fanilor, pe blogul ei personal, www.mirelavaida.ro, despre starile prin care a trecut dupa cea de-a doua nastere, despre cum a ajuns sa nu mai poata privi fotografiile din trecut si ce schimbari a facut in

viata ei de zi cu zi astfel incat sa nu cada prada depresiei.

"1. Mai intai m-am tuns. Dintr-o nevoie de regenerare, de resetare, de inceput de la zero. M-am tuns scurt pentru ca am vrut sa imbin utilul cu placutul: sa donez parul pentru femeile suferinde de cancer (o campanie a Fundatiei Renasterea), sa nu-l mai coafez zilnic si sa-i redau vitalitatea si libertatea. Si m-am tuns pentru ca Alex, sotul meu, intotdeauna a iubit-o pe Demi Moore in filmul „A Few Good Men” si eu am vrut sa ma apropii de acest lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Provoaca anticonceptionalele depresie?

2. In al doilea rand, mi-am facut abonament la sala. Mergeam frecvent pe vremuri dar  acum nu mai am aveam rezistenta si nici antrenament. Trebuie sa am mare grija la exercitiile pe care le fac, pentru ca prea mult cardio poate duce la pierderea laptelui, prea multa febra musculara schimba gustul laptelui.



3. Mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri si paste. Mi-am propus, dar n-am reusit. Apoi mi-am spus ca e mai bine sa mananc orice  vreau dar pana in 7 seara. Inca mai lucrez la asta. Dieta si sportul fac minuni. Insa nu sunt singurele remedii contra depresiei si kilogramelor.

Afla care este legatura dintre candida si depresie! Uite cum poate aceasta boala sa duca la tulburari mentale!

4. Masajul e starea mea de bine pe care o gasesc doar intr-un singur loc. In mainile Getei Lefter.
Sa va povestesc: dupa nasterea Carlei, apoi si a lui Vladimir, ma dureau toate: gatul, spatele, zona lombara, bratele etc. De la ridicat copiii in brate, la alaptat, la carat, toate m-au solicitat peste masura.

Cea mai agresiva forma de preintampinare a depresiei este socializarea, dialogul in orice forma!! Schimbul de idei a adus mereu oameni aproape si eu ma simt mai tanara, mai in verva, mai energica.", scrie Mirela pe blog.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Uleiuri esentiale care au puterea de a reduce stresul si simptomele depresie!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies