Postul Craciunului: Ce ti se intampla daca faci sex in aceasta perioada!

Postul Craciunului: Ce ti se intampla daca faci sex in aceasta perioada!
Postul Craciunului: Ce ti se intampla daca faci sex in aceasta perioada!

Cei mai mulţi preoţi spun ca nu este bine ca partenerii sa nu cada prada poftelor trupesti in timpul postului.

 

Parintele Arsenie Boca spune ca nu putem invinge ispitele decat prin infranarea poftelor. "Firea trupului fiind surda, oarba si muta, nu te poti intelege cu ea decat prin osteneala si foame, acestea insa trebuie conduse dupa dreapta socoteala, ca sa nu dauneze sanatatii. Acestea il imblanzesc, incat nu se mai tine vrajmas lui Dumnezeu. Rugaciunea si postul scot dracii poftei si ai maniei din trup. Foamea imblanzeste fiarele.
Cu tot dinadinsul se atrage luarea aminte ca toata lupta aceasta sa nu se duca fara indrumarea unui duhovnic iscusit care stie a cumpani masura, trebuinta si putinta fiecaruia in parte", a spus parintele, citat de crestinortodox.ro.
Preotii mai spun ca desfranarea este una dintre cele mai rele patimi. Cu toate acestea, desfranarea savarsita intre soti este uneori trecuta cu vederea, cei doi cautand a-si ascunde pacatele sub binecuvantarea lui Dumnezeu, primita in Taina Cununiei.
Deoarece relatiile trupesti au fost lasate de Dumnezeu si pentru a ne feri de desfranare, acestea trebuie privite cu multa ingaduinta, spun preotii, mai ales acolo unde unul dintre soti este mai slab decat celalalt. Nu de putine ori, din cauza refuzului unuia dintre soti, celalalt a savarsit preadesfranare, culcandu-se cu altcineva. Asadar, dorinta este buna cand priveste cu dragoste si mila neputinta celuilalt, iar nu cu mandrie si superioritate, mai scrie crestinortodox.ro.
sursa

Parintele Arsenie Boca spune ca nu putem invinge ispitele decat prin infranarea poftelor. "Firea trupului fiind surda, oarba si muta, nu te poti intelege cu ea decat prin osteneala si foame, acestea insa trebuie conduse dupa dreapta socoteala, ca sa nu dauneze sanatatii. Acestea il imblanzesc, incat nu se mai tine vrajmas lui Dumnezeu. Rugaciunea si postul scot dracii poftei si ai maniei din trup.

Foamea imblanzeste fiarele. Cu tot dinadinsul se atrage luarea aminte ca toata lupta aceasta sa nu se duca fara indrumarea unui duhovnic iscusit care stie a cumpani masura, trebuinta si putinta fiecaruia in parte", a spus parintele, citat de crestinortodox.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Dovedit stiintific! Ce se intampla in corpul tau cand faci sex mai des!

Preotii mai spun ca desfranarea este una dintre cele mai rele patimi.

Cu toate acestea, desfranarea savarsita intre soti este uneori trecuta cu vederea, cei doi cautand a-si ascunde pacatele sub binecuvantarea lui Dumnezeu, primita in Taina Cununiei.

De ce nu ai voie sa faci sex de Sfantul Nicolae? Ce se va intampla!

Deoarece relatiile trupesti au fost lasate de Dumnezeu si pentru a ne feri de desfranare, acestea trebuie privite cu multa ingaduinta, spun preotii, mai ales acolo unde unul dintre soti este mai slab decat celalalt.

Nu de putine ori, din cauza refuzului unuia dintre soti, celalalt a savarsit preadesfranare, culcandu-se cu altcineva. Asadar, dorinta este buna cand priveste cu dragoste si mila neputinta celuilalt, iar nu cu mandrie si superioritate, mai scrie crestinortodox.ro.

sursa

Reteta de ciocolata calda cu efect afrodisiac! Creste pofta de sex!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies