Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita

Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita
Reteta de dulceata de ardei iuti a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a trecut la cratita

Gabriela Cristea face furori in bucatarie. Gazda emisiunii "Te vreau langa mine" a trecut la cratita si le-a aratat si fanilor din mediul virtual cum se prepara dulceata de ardei iuti.

Gabriela Cristea a scris reteta delicioasa pe pagina personala de Facebook, pozand pasii pe care i-a parcurs in realizarea preparatului, explicandu-le mai bine gospodinelor care o urmaresc.

Gabriela Cristea: “Mi-am implinit visul!”

"Reteta: se curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari.

Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min. Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos. Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor", a scris Gabriela Cristea pe contul de socializare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro


Shakshuka, o reteta delicioasa cu oua
Vedeta Kanal D nu a gasitit singura, fiind ajutata de sotul ei, Tavi Clonda. Fanii celor doi au primit cu bucurie reteta si au lasat foarte multe comentarii de incurajare.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies