Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac
Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Aceasta reteta de post este delicioasa si se face rapid. Ai nevoie de cateva ingrediente simple.

 

Ingrediente:
350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara
Instructiuni:
1.
Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.
2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul. Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei.
Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa.
3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute.
Citeste continuarea aici.

Ingrediente:

350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor 
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Millefeuille cu capsuni! Reteta simpla pentru un desert decadent!

Instructiuni:



1. Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.

Reteta de post: Prajitura de foi cu suc de rosii!

2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul.

Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei. Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa. 

3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute. 

Citeste continuarea aici.

Prajitura "Fulg de nea"- Reteta usoara pentru platoul cu prajituri de sarbatori!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies