Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!

Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!
Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!

Aceasta reteta de post de vinete umplute cu ciuperci este delicioasa si rapid de preparat.

 

Ingrediente: 2 vinete potrivite, 1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure), 1 ceapa potrivita, 2 linguri ulei, 2 rosii de marime potrivita, 4 catei usturoi, 1 lingurita supa de legume concentrata (sau 500 ml supa de zarzavat), 1 lingurita patrunjel verde tocat, sare, dupa gust, piper, dupa gust.
Mod de preparare: Vinetele se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime si li se scoate miezul.
Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt. La fel ceapa si usturoiul. Se calesc toate in putin ulei incins, punand sare, dupa gust, si nitel piper; se mai pune o rosie taiata cubulete, se amesteca bine, apoi, cu aceasta compozitie, se umplu vinetele. intr-un vas se pune supa de legume, uleiul ramas si sare, dupa gust. Se aseaza apoi vinetele umplute. Se pun la cuptor pentru 30 de minute.
Cand vinetele s-au muiat se mai pun cealalta rosie taiata felii, putin patrunjel verde si se mai lasa zece minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
sursa

Ingrediente vinete umplute cu ciuperci: 2 vinete potrivite, 1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure), 1 ceapa potrivita, 2 linguri ulei, 2 rosii de marime potrivita, 4 catei usturoi, 1 lingurita supa de legume concentrata (sau 500 ml supa de zarzavat), 1 lingurita patrunjel verde tocat, sare, dupa gust, piper, dupa gust.

Rulada de cocos Bounty- Un desert FARA coacere!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mod de preparare vinete umplute cu ciuperci: Vinetele se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime si li se scoate miezul. Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt.

La fel ceapa si usturoiul. Se calesc toate in putin ulei incins, punand sare, dupa gust, si nitel piper; se mai pune o rosie taiata cubulete, se amesteca bine, apoi, cu aceasta compozitie, se umplu vinetele. intr-un vas se pune supa de legume, uleiul ramas si sare, dupa gust. Se aseaza apoi vinetele umplute. Se pun la cuptor pentru 30 de minute. Cand vinetele s-au muiat se mai pun cealalta rosie taiata felii, putin patrunjel verde si se mai lasa zece minute.
Se adauga sare si piper dupa gust.

sursa foto

Mere coapte cu fructe si nuci- reteta delicioasa a Ioanei Ginghina!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies