Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate! Decembrie este o luna a revelatiilor pentru ele

Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate! Decembrie este o luna a revelatiilor pentru ele
Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate! Decembrie este o luna a revelatiilor pentru ele

4 zodii vor avea sarbatori ingreunate din varii motive. Vor evita cu orice pret festivismul care se va declansa din 24 decembrie.

Totusi, au sansa sa realizeze de ce nu li s-au implinit anumite dorinte in anul 2016. Luna decembrie este o luna a revelatiilor pentru aceste semne.

Traditii BIZARE de Craciun din intreaga lume! In Ucraina bradul se impodobeste cu paianjeni

RAC: Zilele de 24, 25 si 26 decembrie nu se anunta cu multe surprize. Vei fi fericit alaturi de cei dragi, insa din 27 si pana la finalul anului apar tot felul de regrete.

Vei tria prietenii adevarati de cei falsi.

Multe persoane isi vor arata fata si, chiar daca asta te va macina, vei fi bucuros intr-un final sa descoperi pe cine te poti baza. Pont: Evita sa mergi in vacanta de Craciun, mai ales daca excursia va interveni pe ultima suta de metri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mesaje amuzante pe care sa le trimiti de Craciun

PESTI: Craciunul va fi

unul spectaculos, dar nu acelasi lucru se poate spune despre zilele de dupa 27 decembrie. Va trebui sa iti dozezi corect energia, sa fii atent la cei din jur. Tentatia de a-i neglija va fi mare.

E de inteles, intr-un fel, maniera in care te porti uneori. Oboseala dupa zilele de petrecere poate fi un argument puternic, dar nu este valabil pentru persoanele care te iubesc cu adevarat.
Asadar, incearca sa nu ii ranesti pe ceilalti.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa? „Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama 2 felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Ce i-ar spune mama Danielei Gyorfi artistei dacă ar mai fi astăzi în viață? „Tânjesc după această căldură, după mama mea pe care nu o să o mai văd niciodată.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies