Cum sa ai pahare curate ca lacrima. Trucuri simple de la specialisti

Cum sa ai pahare curate ca lacrima. Trucuri simple de la specialisti
Cum sa ai pahare curate ca lacrima. Trucuri simple de la specialisti

Dupa spalari repetate paharele din sticla isi pierd din stralucire si oricat de mult le-am spala petele refuza sa iasa. Specialistii ne recomanda cateva trucuri pentru a avea pahare curate ca lacrima.

Cum eliminati petele

O altă problemă frecventă o reprezintă petele care apar pe pahare de la lichide colorate. „Dacă nu le spălaţi imediat după ce aţi consumat vin roşu, siropuri de fructe sau alte lichide colorate şi concentrate, pe pahare vor rămâne pete care nu ies doar cu apă şi detergent. Este bine să folosiţi sare de lămâie sau amoniac pentru a îndepărta aceste pete. Bicarbonatul se sodiu este şi el foarte eficient în spălarea paharelor şi îndepărtarea petelor.



Trebuie dizolvat foarte bine în apă călduţă pentru a nu fi abraziv şi a zgâria paharele. Aceasta substanţă se aplică pe un burete cu care se spală paharele şi se clătesc foarte bine“, mai spune specialistul.

La paharele de cristal care au model ,spălatul este şi mai dificil. „Paharele cu model sunt cele mai pretenţioase. Indiferent ce aţi folosi nu puteţi ajunge cum trebuie să curăţaţi toate striaţiile.
Acest tip de pahare se lasă la înmuiat în apă cu oţet de mere sau sare de lămâie cam o oră pentru că astfel toate impurităţile se desprind. Abia apoi se curăţă cu detergent de vase şi apă“, mai spune Mirceda Moraru.

Citeste mai mult aici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies