Cea mai delicioasa supa-crema de post! Este foarte sanatoasa si se prepara rapid!

Cea mai delicioasa supa-crema de post! Este foarte sanatoasa si se prepara rapid!
Cea mai delicioasa supa-crema de post! Este foarte sanatoasa si se prepara rapid!

Daca tii post, aceasta supa-crema de legume este perfecta pentru masa de pranz.

 

Ingrediente: 2 cartofi, un fir de praz, o ceapa, un morcov, 2 ardei grasi, o telina, 4 rosii, 200 g ciuperci, un dovlecel, 3 linguri de ulei, doua cani si jumatate de apa (sau mai mult, daca e nevoie), sare, piper, patrunjel.Preparare: se calesc pana se inmoaie, in ulei incins, prazul (partea alba si verde deschis) si morcovul taiat rondele, telina si ceapa tocate marunt.
Se pun cartofii taiati cuburi, rosiile strivite cu furculita, ardeii taiati felii, dovlecelul feliat si ciupercile si se acopera cu apa.
Se adauga sare si piper dupa gust si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune capacul si se lasa 30 de minute. Se mixeaza totul in blender pana devine crema. Se drege de sare si piper si se serveste cu patrunjel.
Pentru inca doua retete delicioase de supa-crema, citeste Kfetele.ro.

Ingrediente: 2 cartofi, un fir de praz, o ceapa, un morcov, 2 ardei grasi, o telina, 4 rosii, 200 g ciuperci, un dovlecel, 3 linguri de ulei, doua cani si jumatate de apa (sau

mai mult, daca e nevoie), sare, piper, patrunjel.Preparare: se calesc pana se inmoaie, in ulei incins, prazul (partea alba si verde deschis) si morcovul taiat rondele, telina si ceapa tocate marunt.

Se pun cartofii taiati cuburi, rosiile strivite cu furculita, ardeii taiati felii, dovlecelul feliat si ciupercile si se acopera cu apa.

Se adauga sare si piper dupa gust si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune capacul si se lasa 30 de minute.
Se mixeaza totul in blender pana devine crema. Se drege de sare si piper si se serveste cu patrunjel.

Pentru inca doua retete delicioase de supa-crema, citeste StirileKanald.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies