Prajitura "Cremisor" cu ciocolata si bezea! Nu ai mai mancat asa ceva!

Prajitura
Prajitura "Cremisor" cu ciocolata si bezea! Nu ai mai mancat asa ceva!

Aceasta prajitura este formata din straturi de cicolata, bezea si crema, totul avand un gust delicios. Trebuie sa o prepari si tu acasa.

 

Ingrediente
Pentru blatul de ciocolata
125g zahar pudra vanilat
125g unt moale
2 iua
75g faina
40g cacao
100ml lapte
Jumatate lingurita praf de copt
Pentru bezea
125g zahar pudra
1 mana de fulgi de migdale
Constructie
300ml
smantana pentru frisca
2 linguri zahar vanilat
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate untul si zaharul cu vanilie pana cand obtii un amestec moale. Separta ouale, punand albusurile deoparte. Adauga galbenusurile in amestecul de zahar. Combina apoi adauga faina, pudra de cacao, praful de copt si putina sare.
Pune laptele si bate bine. Varsa intr-o tava.
Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma tare, apoi adauga zaharul pudra si continua sa bati pana obtii textura de bezea. Pune bezeaua deasupra blatului de cacao si presara fulgii de migdale.
Coace timp de 20 de minute, apoi desprinde marginile si lasa la racit in tava.
Bate smantana pana cand obtii o frisca.
Taie blatul de prajitura in oua. Pune primul strat pe un platou, adauga un strat gros de frisca, apoi adauga al doilea blat, cu bezeaua in partea de sus. Decoreaza cu zahar vanilat.
sursa

Ingrediente

Pentru blatul de ciocolata


125g zahar pudra vanilat
125g unt moale
2 oua
75g faina
40g cacao
100ml lapte
Jumatate lingurita praf de copt

Pentru bezea

125g zahar pudra
1 mana de fulgi de migdale

Constructie



300ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar vanilat

Mod de preparar e

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Bate untul si zaharul cu vanilie pana cand obtii un amestec moale. Separta ouale, punand albusurile deoparte. Adauga galbenusurile in amestecul de zahar. Combina apoi adauga faina, pudra de cacao, praful de copt si putina sare. Pune laptele si bate bine.
Varsa intr-o tava.

Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma tare, apoi adauga zaharul pudra si continua sa bati pana obtii textura de bezea. Pune bezeaua deasupra blatului de cacao si presara fulgii de migdale. 

Coace timp de 20 de minute, apoi desprinde marginile si lasa la racit in tava.

Bate smantana pana cand obtii o frisca. Taie blatul de prajitura in oua.
Pune primul strat pe un platou, adauga un strat gros de frisca, apoi adauga al doilea blat, cu bezeaua in partea de sus. Decoreaza cu zahar vanilat.

sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies