Prognoza meteo 9-15 ianuarie 2017. Din anul 1957 nu am avut asemenea temperaturi polare

Prognoza meteo 9-15 ianuarie 2017. Din anul 1957 nu am avut asemenea temperaturi polare
Prognoza meteo 9-15 ianuarie 2017. Din anul 1957 nu am avut asemenea temperaturi polare

Saptamana aceasta, vremea se va menine deosebit de geroasa, temperaturile scazand chiar si pana la -29 de grade.

Vremea luni, 9 ianuarie

IN TARA: Vremea se mentine geroasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -16 şi -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -26…-10 grade. In estul Transilvaniei, se vor atinge chiar şi -29 de grade Celsius.
Se vor inregistra ninsori slabe, locale in jumatatea de nord a Moldovei, in Banat şi Oltenia. In celelalte regiuni, se vor inregistra ninsori doar izolat şi trecator.

Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in nord-est, iar in cursul zilei şi in sud-vest.
Vantul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari in Banat, Crişana, Moldova şi in regiunile de munte. In timpul noptii, se va semnala ceata, asociata cu depuneri de chiciura.

Cele mai compatibile zodii in 2017! Iata cine isi gaseste sufletul pereche

BUCURESTI:  In Capitala, vremea se va mentine geroasa pe tot parcursul zilei.

Valorile maxime inregistrate in termometre se situeaza in jurul a -11 grade. Minima va fi de -18…-19 grade. In zone preoraşeneasca, temperaturile pot scadea pana in jurul valorii de -23 de grade.

Vremea marti, 10 ianuarie

IN TARA: Vremea continua sa fie geroasa dimineata şi noaptea, iar in centru, sud şi est, local şi ziua. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -14 şi -6 grade.
In zonele depresionare din nord-vest şi centrale, valorile minime vor fi cuprinse intre -25…-22. Pe litoral, temperaturile se vor situa in jurul a -4 grade Celsius.
In cursul zilei cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tarii. Izolat, va ninge slab in nord-est şi in extremitatea de sud a teritoriului.
Spre seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua şi va cuprinde treptat majoritatea regiunilor. Ninsorile se vor extinde in jumatatea de sud-est şi local se va depune strat nou şi consistent de zapada.

Spre sfarşitul noptii, pe litoral, precipitatiile vor fi mixte şi se va produce polei. Vantul va sufla slab şi moderat. In cursul noptii, in Dobrogea, Baragan şi sudul Moldovei, vantul se va intensifica şi temporar va viscoli şi spulbera zapada.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ciudateniile, la moda! In 2017 se poarta sandalele cu blanita si pantofii din piele perforata

BUCURESTI:  Vremea va fi in continuare geroasa.

Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat. Noaptea va ninge şi vantul va deveni in general moderat.
Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -10 grade, iar minima va fi de -12…-11 grade.

Vremea miercuri, 11 ianuarie


IN TARA: Vremea se mentine rece, deşi valorile inregistrate vor fi mai ridicate decat in zilele precedente.
Dimineata şi noaptea va fi ger in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -9 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -18 şi-6 grade. Cerul va fi mai mult noros.
Pe timpul zilei va continua sa ninga in jumatatea de sud-est a teritoriului. In Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi local in Muntenia, precum şi in Carpatii de Curbura, va fi viscol.
rafalele de vant vor depaşi 55…65 km/h.
Pe litoral, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita şi ploaie şi vor fi conditii de polei. In restul teritoriului, se vor inregistra izolat conditii de ninsoare slaba. Vantul va sufla slab şi moderat, cu intensificari pe crestele montane in special in cursul noptii. In zonele joase vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Vrei sa te casatoresti? Afla care sunt zilele prielnice din 2017

BUCURESTI: Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -14…-12 grade.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies