Reteta de cheesecake soufflé este foarte simpla, pentru ca aceasta se prepara din doar trei ingrediente simple, si foarte rapid.
Ingrediente
125 de grame de crema de branza
120 de grame de ciocolata alba
3 oua
Optional: vanilie, fructe de padure, zahar pudra, menta proaspata
Mod de preparare
Intr-o tava rotunda cu pereti detasabili pune hartie de copt si unge peretii tavii cu putin unt.
Separa albusurile de galbenusuri. Lasa albusurile in frigider pana cand le vei folosi, pentru ca astfel vei obtine o spuma mai ferma.
Pune ciocolata alba intr-o cratita si topeste-o la baie de aburi, asezand cratita peste un alt vas cu apa care fierbe. Amesteca ciocolata pana cand devine o crema fina. Adauga apoi crema de branza si amesteca pana cand se omogenizeaza.
Ia cratita de pe vasul cu apa fiarta si adauga galbenusurile, pe rand, amestecand cu un tel pentru a le incorpora bine in restul compozitiei. Adauga esenta de vanilie sau alte arome, in functie de preferinte.
Separat, bate cu mixerul albusurile pana cand se transforma in spuma. Pune albusurile batute peste compozitia din crema de branza. Nu pune toata spuma odata, ci treptat, in timp ce amesteci pentru a se omogeniza cu restul compozitiei.
Citeste continuarea pe Mooza.ro.
Ingrediente
125 de grame de crema de branza 120 de grame de ciocolata alba 3 oua
Optional: vanilie, fructe de padure, zahar pudra, menta proaspata
rotunda cu pereti detasabili pune hartie de copt si unge peretii tavii cu putin unt.
Separa albusurile de galbenusuri. Lasa albusurile in frigider pana cand le vei folosi, pentru ca astfel vei obtine o spuma mai ferma.
Pune ciocolata alba intr-o cratita si topeste-o la baie de aburi, asezand cratita peste un alt vas cu apa care fierbe. Amesteca ciocolata pana cand devine o crema fina.
Adauga apoi crema de branza si amesteca pana cand se omogenizeaza.
Ia cratita de pe vasul cu apa fiarta si adauga galbenusurile, pe rand, amestecand cu un tel pentru a le incorpora bine in restul compozitiei. Adauga esenta de vanilie sau alte arome, in functie de preferinte.
Separat, bate cu mixerul albusurile pana cand se transforma in spuma.
Pune albusurile batute peste compozitia din crema de branza. Nu pune toata spuma odata, ci treptat, in timp ce amesteci pentru a se omogeniza cu restul compozitiei. Citeste continuarea pe Mooza.ro.
Reteta de cheesecake soufflé este foarte simpla, pentru ca aceasta se prepara din doar trei ingrediente simple, si foarte rapid.
Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"
Elena Kadar06 octombrie 2024Actualizat: 06 octombrie 2024, 13:20