Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!

Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!
Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!

Indragitul actor Erkan Petekkaya, protagonistul serialului “Furtuna pe Bosfor”, difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20.00, este un consumator avid si „atipic” de seriale TV americane.

 

Erkan se uita la productiile “made in USA” pentru ca “vrea sa invete”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut. Atunci cand nu filmeaza si are o zi libera intreaga la dispozitie, popularul actor turc poate urmari chiar si 25 de astfel de episoade, daca durata acestora variaza de la 15 la 25 de minute pe episod!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

“Sunt un mare fan al serialelor si al show-urilor de televiziune americane. Consider ca este o datorie profesionala – este obligatoriu pentru un actor sa observe ce fac din domeniul lui. In prezent, ma uit la un show cu Anthony Hopkins. Il urmaresc, in toate aparitiile sale televizate, dar si la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care il admir enorm. Intr-o vreme, am vazut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman.

Astazi, datorita internetului, putem avea acces la orice. Deoarece comunicarea electronica face parte din vietile noastre, putem vinde orice, in orice parte de lume. Va vine sa credeti ca serialul a fost vandut in 80 de tari? Am fost la Cannes si am vazut panouri pe strada cu acest serial. A fost o onoare pentru mine!”, a  declarat faimosul actor turc, intr-un interviu acordat unei publicatii.

Erkan se uita la productiile “made in USA” pentru ca “vrea sa invete”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut.

Atunci cand nu filmeaza si are o zi libera intreaga la dispozitie, popularul actor turc poate urmari chiar si 25 de astfel de episoade, daca durata acestora variaza de la 15 la 25 de minute pe episod! 

“Sunt un mare fan al serialelor si al show-urilor de televiziune americane. Consider ca este o datorie profesionala – este obligatoriu pentru un actor sa observe ce fac din domeniul lui.
In prezent, ma uit la un show cu Anthony Hopkins. Il urmaresc, in toate aparitiile sale televizate, dar si la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care il admir enorm. Intr-o vreme, am vazut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman. Astazi, datorita internetului, putem avea acces la orice. Deoarece comunicarea electronica face parte din vietile noastre, putem vinde orice, in orice parte de lume. Va vine sa credeti ca serialul a fost vandut in 80 de tari? Am fost la Cannes si am vazut panouri pe strada cu acest serial.
A fost o onoare pentru mine!”, a  declarat faimosul actor turc, intr-un interviu acordat unei publicatii.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies