Uite care sunt cele mai bune metode sa-l faci gelos fara sa se supere!

Uite care sunt cele mai bune metode sa-l faci gelos fara sa se supere!
Uite care sunt cele mai bune metode sa-l faci gelos fara sa se supere!

Intr-o relatie este important ca el sa sties au sa-si aminteasca din cand in cand cat esti tu de dorita si de alti barbati!

Trebuie insa sa fii atenta, pentru ca jocul cu gelozia este foarte periculos si poate strica o relatie frumoasa! Uite totusi cum poti sa-l faci gelos intr-un mod inteligent!

Arata-i ca esti desteapta!

Nu-i suficient faptul ca atragi privirile altor barbati sau ca partenerul tau te vede cea mai frumoasa dimineata devreme si fara pic de machiaj, e important sa nu te multumesti sa ii arati doar cat de frumoasa esti, ci si cat de desteapta.

Asa ca nu iti asuma rolul de "planta decorativa" si arata-i ca esti o femeie inteligenta si care poate sa se descurce si fara ajutorul sau.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Distreaza-te si fara el!

Crezi ca e cel mai bine pentru tine sa depinzi complet de el la orice iesire in oras sau orice planuri? Invata sa iti ocupi timpul relaxandu-te sau distrandu-te si daca el e, de exemplu, prea ocupat pentru tine.

Totul e sa nu le acorzi prea multa atentie altor barbati – vrei sa simta intepaturi de gelozie, nu sa ia foc!- si sa ii spui, de fiecare data, ca te-ai simtit bine!

Lumea ta nu se invarte in jurul lui!

Arata-i, subtil, ca exista multe alte lucruri la fel de importante in viata ta. Nu mai renunta la orice in momentul in care el iti spune ca vrea sa te vada, pentru ca astfel nu iti va respecta niciodata planurile.

Si nu insista ca el sa iti ofere timpul lui, incearca sa intorci roata si sa il faci pe el sa isi doreasca sa petreaca timp alaturi de tine.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies