Cat de repede iti poti tonifia musculatura

Cat de repede iti poti tonifia musculatura
Cat de repede iti poti tonifia musculatura

Mergi la sala de ceva timp si arzi de nerabdare sa-ti vezi toti muschii tonifiati. Pe langa sport, insa, trebuie sa fii atenta si la alimentele pe care le consumi.

Consuma proteine de calitate


Inainte de a-ti defini musculatura trebuie sa elimini depozitele de grasimi.  Daca nu elimini din alimentatie grasimile si carbohidratii, va trebui sa depui mai mult efort fizic ca sa obtii ce-ti doresti. Pe de alta parte, e recomandat sa consumi orez brun, fructe, legume, paine neagra cu seminte, peste, ou (doar albusul) si piept de curcan.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Opteaza pentru un antrenament

de intensitate mare


In ceea ce priveste efortul fizic, cu cat faci mai multa miscare, cu atat organismul isi va intra mai repede in ritm. La inceput poate fi greu si obositor, fiindca nu ai conditie fizica, dar cu timpul iti va fi din ce in ce mai usor sa faci toate exercitiile pe care ti le-ai propus.

 

Daca vrei sa obtii rezultate de durata, opteaza pentru antrenamentul in intervale de intensitate mare, care presupune executarea exercitiilor rapid, repetarile sunt putine si pauzele foarte scurte.

O sesiune de 20 de minute de exercitii intense (flotari,  fandari cu saritura, genuflexiuni, sarit coarda etc.) te ajuta sa arzi mai multe grasimi decat 40-50 minute de cardio. In plus, metabolismul mai lucreaza si dupa 48 de ore de la terminarea antrenamentului.

 

Cu toate acestea, tine cont ca organismul mai are nevoie si de pauze intre antrenamente. Muschii trebuie sa-si revina dupa efortul fizic depus, altfel nu vor mai putea functiona la parametri normali.

De asemenea, odihna corespunzatoare are si ea un rol important in definirea musculaturii, asadar dormi cate 7-8 ore pe noapte.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies