Ovidiu Buta: "As considera normal sa se predea in scoli cursuri de styling"

Ovidiu Buta:
Ovidiu Buta: "As considera normal sa se predea in scoli cursuri de styling"

Ovidiu Buta, autor si co-autor a doua carti de specialitate, "Victima modei" si "Barbatul si moda", director al unei reviste de fashion si lifestyle masculin din Romania, jurnalist de moda si profesor de stilism, crede ca trebuie sa scapam de dictatura tendintelor din moda.

Intr-un interviu acordat revistei "Gett's Lifestyle", Ovidiu vorbeste despre pasiunea sa pentru domeniul in care activeaza si crede ca in moda" singurele reguli "in picioare" trebuie sa fie sa iti cunosti preferintele, punctele forte, puterea sarmului tau si cateva reguli clare de estetica elementara. Atat. Restul, cand este vorba de stil, vine fieresc si iti poate rescrie istoria personala".

Buta crede ca oamenii obisnuiti ar trebui sa fie mai preocupati de moda:" Am mai spus-o, eu as considera normal sa se predea in scoli cursuri de styling.

Ne-am schimba imaginea ca popor. Faptul ca imaginea conteaza nu este o noutate, iar cand aceasta lectie vine de la mine, se pare ca place si are efect. O vad in fiecar zi, din ce in ce mai mult. Nu e modestie, e mandrie, pentru ca imi place sa vad oamenii bine imbracati in jur".

In ceea ce priveste un look potrivit pentru o seara speciala sau o petrecere, Ovidiu Buta recomanda:" Primul lucru, as recomanda doar ceea ce avantajeaza pe fiecare, o tinuta in care fiecare sa se simta cat mai bine.
Daca ai curaj, incearca o tinuta extravaganta, dar ai grija sa fie asumata. Daca nu, ramai in limitele propriului stil. Oricum, insa, depaseste stadiul tinutelor "de nasa".
".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies