Vezi ce alimente nu ar trebui sa consumi la micul dejun!

Vezi ce alimente nu ar trebui sa consumi la micul dejun!
Vezi ce alimente nu ar trebui sa consumi la micul dejun!

Masa de dimineata are un rol important atat in procesul de slabire, cat si pentru starea ta generala de sanatate. De aceea, evita sa consumi urmatoarele alimente la primele ore ale zilei.

Sunca, jambon si salam

Carnea procesata are nitrati, compusi care au fost asociati cu cancerul colorectal. Daca nu poti sa renunti la produsele de origine animala, incearca sa mananci carne preparata cat ma sanatos: la aburi, pe gratar sau la cuptor.

Produse de patiserie

Biscuitii, cornurile si alte produse de patiserie sunt gustoase si par satioase, dar nu sunt altceva decat niste bombe calorice, fiindca abunda in zaharuri, care nu sunt indicate a fi consumate la micul dejun.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De indata ce ai mancat un aliment bogat in glucide, nivelul de zahar din sange creste brus c, mai exact senzatia de satietate va fi de scurta durata. In plus, iti creste riscul de a suferi de obezitate sau diabet de tip 2.

Iaurturi light

Desi au putine calorii, cele mai multe iaurturi light contin diverse arome, ceea ce inseamna ca in compozitia lor exista coloranti si indulcitori artificiali.

Mai bine opteaza pentru un iaurt semidegresat sau degresat.

Briose

Acestea sunt adevarate „bombe calorice” fiindca au in compozitia lor arome artificiale, mult zahar, ulei sau unt, mai exact multe calorii goale.

Daca tii neaparat sa consumi o briosa la masa de dimineata, opteaza pentru cele preparate in casa cat mai natural.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies