Iulia Albu, atac dur la adresa asistentelor TV: “Nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu”

Iulia Albu, atac dur la adresa asistentelor TV: “Nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu”
Iulia Albu, atac dur la adresa asistentelor TV: “Nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu”

Iulia Albu, fashion editorul care taie in carne vie atunci cand vorbeste despre tinutele personajelor mondene, a tinut sa puna punctul pe “i” in cazul tuturor domnisoarelor care se invart, in aceasta perioada, prin showbiz!

 

Dupa ce Marina Dina a contrazis-o pe Iulia Albu, spunand ca geanta sa nu este o copie, asa cum a afirmat aceasta la “WOWbiz”, fashion editorul a avut o remarca acida la adresa blondinei, dar a si altor foste sau actuale asistente de televiziune.
“Comentariile pe care le prezint la rubrica mea saptamanala de la “WOWbiz” sunt facute pe baza unor imagini! De aceea, de multe ori, remarcile mele privind apartenenta unor anumite produse nu sunt clar definite si chiar ma feresc sa vorbesc prea mult pe marginea lor.
In general, nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu si nici nu vad neaparat importanta acestor personaje, drept pentru care ma rezum la a comenta doar tinutele ce imi sunt propuse in rubrica, indiferent daca ele sunt pe un om, pe o capra sau pe un umeras”, a declarat Iulia Albu!

Dupa ce Marina Dina a contrazis-o pe Iulia Albu, spunand ca geanta sa nu este o copie, asa cum a afirmat aceasta la “WOWbiz”, fashion editorul a avut o remarca acida la adresa blondinei, dar a si

altor foste sau actuale asistente de televiziune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Comentariile pe care le prezint la rubrica mea saptamanala de la “WOWbiz” sunt facute pe baza unor imagini! De aceea, de multe ori, remarcile mele privind apartenenta unor anumite produse nu sunt clar definite si chiar ma feresc sa vorbesc prea mult pe marginea lor.

In general, nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu si nici nu vad neaparat importanta acestor personaje, drept pentru care ma rezum la a comenta doar tinutele ce imi sunt propuse in rubrica, indiferent daca ele sunt pe un om, pe o capra sau pe un umeras ”, a declarat Iulia Albu!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies