Luminita Anghel a slabit 30 de kilograme! Afla secretul noii sale siluete

Luminita Anghel a slabit 30 de kilograme! Afla secretul noii sale siluete
Luminita Anghel a slabit 30 de kilograme! Afla secretul noii sale siluete

La doi ani dupa ce a nascut, Luminita Anghel are deja o silueta de invidiat. Cantareata a slabit 30 de kilograme si a ajuns la greutatea pe care o avea inainte de a fi insarcinata.

 

“In general, nu sunt adepta dietelor drastice care sa te slabeasca imediat si apoi sa aiba repercursiuni asupra organismului si a sanatatii. De aceea, am incercat sa dau jos din kilograme in ritmul meu si fara graba. In urma unor analize si la sfatul medicului nutritionist, am inceput celebra dieta Dukan, pe care insa nu am tinut-o ca la carte, ci am incercat sa o adaptez la nevoile corpului meu.
Poate din acest motiv nu am reusit sa slabesc mai repede si mai mult. Insa, asa cum spunea, sunt foarte multumita de rezultatele pe care le am acum, am slabit in jur de 30 de kilograme, intr-un an si jumatate si, sincer, ma simt excelent.”, ne-a declarat cantareata.
Luminita recunoaste si faptul ca nu a reusit sa slabeasca doar cu dieta, ci, cu ajutorul medicului Dana Jianu, a incercat si cateva metode noninvasive.
“ Am facut sedinte de masaj, de vacuum si de electrostimulare. Era normal, pentru ca daca as fi tinut doar dieta, as fi avut probleme cu pielea si cu tonusul, asa, am reusit sa imbin hrana si procedeele si rezultatul s-a vazut! Intentionez sa mai scap de inca sase kilograme si totul va fi perfect”, a mai spus Luminita Anghel.

Luminita, inainte sa slabeasca
Luminita, inainte sa slabeasca In general, nu sunt adepta dietelor drastice care sa te slabeasca imediat si apoi sa aiba repercursiuni asupra organismului si a sanatatii.
De aceea, am incercat sa dau jos din kilograme in ritmul meu si fara graba. In urma unor analize si la sfatul medicului nutritionist, am inceput celebra dieta Dukan, pe care insa nu am tinut-o ca la carte, ci am incercat sa o adaptez la nevoile corpului meu. Poate din acest motiv nu am reusit sa slabesc mai repede si mai mult. Insa, asa cum spunea, sunt foarte multumita de rezultatele pe care le am acum, am slabit in jur de 30 de kilograme, intr-un an si jumatate si, sincer, ma simt excelent
.”, ne-a declarat cantareata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Luminita recunoaste si faptul ca nu a reusit sa slabeasca doar cu dieta, ci, cu ajutorul medicului Dana Jianu, a incercat si cateva metode noninvasive. “ Am facut sedinte de masaj, de vacuum si de electrostimulare. Era normal, pentru ca daca as fi tinut doar dieta, as fi avut probleme cu pielea si cu tonusul, asa, am reusit sa imbin hrana si procedeele si rezultatul s-a vazut! Intentionez sa mai scap de inca sase kilograme si

totul va fi perfect ”, a mai spus Luminita Anghel.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies