Iata care sunt cele mai vizitate cimitire din lume!

Iata care sunt cele mai vizitate cimitire din lume!
Iata care sunt cele mai vizitate cimitire din lume!

Atunci cand calatoresti vrei sa explorezi tot felul de locuri noi si interesante. Fie pentru a experimenta bucataria specifica zonei, fie pentru a admira cele mai noi lucrari de arta din marile muzee. Ei bine, se pare ca unii sunt interesati de cimitire!

Noi iti dezvaluim cateva cimitire preferate de turisti fie pentru arhitectura deosebita fie pentru importanta istorica pe care o au.

Cimitirul Aoyama din Tokyo a apartinut familiei Aoyama inainte sa devina primul cimitir public din Japonia. Este faimos pentru aleile cu ciresi care in sezon infloresc foarte frumos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cimitirul Bonaventure din Savannah, Georgia sintetizeaza stilul gotic si adaposteste pietra funerara a primului guvernator  al statului. Vegetatia luxurianta si statuietele din piatra sunt alte puncte de atractie ale cimitirului.

Primul cimitir din Atena a fost deschis in anul 1837 ca fiind cimitirul oficial al orasului grecesc. Pe teritoriul acestuia exista trei biserici, iar la umbra chiparosilor se odihnesc statui apartinand stilului elenistic.

Forest Lawn Memorial Park situat  pe dealurile Hollywood-ului din L.A este locul de odihna al comedianului Stan Laurel, al muzicianului Liberace precum si al starului din “Fast and Furious”, Paul Walker.

Daca vrei sa ii vizitezi mormantul faimoasei Evita Peron atunci trebuie sa stii ca il gasesti in cimitirul La Recoleta din Buenos Aires, Argentina.  Alaturi de prima doamna se odihnesc aici multe familii burgehze.

Nu puteam sa trecem cu vederea Cimitirul Vesel de la Sapanta, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate si versurile umoristice ce sa regasesc pe acestea, versuri care caracterizeaza persoana celor inmormantati acolo.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să introduci articolele preferate de vară în ținute de toamnă. 6 idei de tranziție pentru acest anotimp

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Calendar ortodox 6 OCTOMBRIE 2024. Ce sărbătoare importantă prăznuiesc creștinii

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies