Cum sa-ti alegi bob-ul potrivit! Uite ce lungime se potriveste formei fetei tale

Cum sa-ti alegi bob-ul potrivit! Uite ce lungime se potriveste formei fetei tale
Cum sa-ti alegi bob-ul potrivit! Uite ce lungime se potriveste formei fetei tale

Atunci cand iti faci o schimbare de look, trebuie sa iei in considerare si tunsoarea bob.

 

Stilistul Adrian Perjovschi a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre ce tipuri de bob se potrivesc diverselor forme de fata.
"Ne pregatim de vara. Tunsoarea bob are peste 100 de ani de traditie si inca nu s-a demodat. Iti da o posibilitate de a te juca mai mult cu lungimea. Ai tot feluri de combinatii.
Este cel mai usor de adoptat. Pentru fata alungita, recomand bob-ul scurt sau mediu. Tunsoarea bob este avantajoasa pentru parul fin sau fara volum. Poti face cateva artificii pe dedesubt. Coafura arata mult mai bine. Tunsoarea bob de poate completa cu un breton drept sau asimetric.", a spus stilistul.
##VIDEO1279##
"Pentru fata rotunda poti alege doua lungimi de bob. Poti alege bob-ul mediu care incadreaza si practic si accentueaza forma fetei, ori un bob mai lung pentru a incerca sa ascundem acel defect daca se simte.
Daca aveti fata patrata, incercati un bob lung si in niciun caz nu faceti un breton drept.", a continuat Perjovschi.
##VIDEO1280##
"Daca ai vartejuri, parul se usuca spre fata. La vartej nu vei face niciodata un breton scurt. Persoanele cu nasul mai mare pot purta un breton fals, pe care sa-l coafezi intr-o parte. Nu faci o tunsoare prea scurta. Tunsoarea bob poate fi pusa in valoare prin culoarea parului.
Pentru parul ondulat sau cret poti sa adaptezi o tunsoare bob. Trebuie sa avem grija cand facem aceasta tunsoare.", a concluzionat stilistul.

Stilistul Adrian Perjovschi a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre ce tipuri de bob se potrivesc diverselor forme de fata.

" Ne pregatim de vara. Tunsoarea bob are peste 100 de ani de traditie si inca nu s-a demodat.

Iti da o posibilitate de a te juca mai mult cu lungimea. Ai tot feluri de combinatii. Este cel mai usor de adoptat. Pentru fata alungita, recomand bob-ul scurt sau mediu. Tunsoarea bob este avantajoasa pentru parul fin sau fara volum. Poti face cateva artificii pe dedesubt. Coafura arata mult mai bine. Tunsoarea bob de poate completa cu un breton drept sau asimetric.
", a spus stilistul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

##VIDEO1279##

" Pentru fata rotunda poti alege doua lungimi de

bob. Poti alege bob-ul mediu care incadreaza si practic si accentueaza forma fetei, ori un bob mai lung pentru a incerca sa ascundem acel defect daca se simte. Daca aveti fata patrata, incercati un bob lung si in niciun caz nu faceti un breton drept.", a continuat Perjovschi.

##VIDEO1280##

" Daca ai vartejuri, parul se usuca spre fata. La vartej nu vei face niciodata un breton scurt.

Persoanele cu nasul mai mare pot purta un breton fals, pe care sa-l coafezi intr-o parte. Nu faci o tunsoare prea scurta. Tunsoarea bob poate fi pusa in valoare prin culoarea parului. Pentru parul ondulat sau cret poti sa adaptezi o tunsoare bob. Trebuie sa avem grija cand facem aceasta tunsoare.", a concluzionat stilistul.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies