Kinga Sebestyen iti explica cat de complex este un antrenament de kangoo jumps: "Kangoo ajuta la slabire, la echilibru, lucreaza foarte repede musculatura si ridica fesierii"

Kinga Sebestyen iti explica cat de complex este un antrenament de kangoo jumps:
Kinga Sebestyen iti explica cat de complex este un antrenament de kangoo jumps: "Kangoo ajuta la slabire, la echilibru, lucreaza foarte repede musculatura si ridica fesierii"

Kinga Sebestyen a organizat, ieri, alaturi de Asociatia M.A.M.E., cea de-a cincea editie a actiunii caritabile "Kangoo Jumps pentru Viata", un eveniment care are ca scop ajutorarea copiilor diagnosticati cu o forma de cancer.

Participantii la acesta actiune au facut kangoo jumps sub indrumarea Kingai Sebestyen, instructoarea de fitness care si-a motivat elevii si le-a impus un ritm alert in timpul orei sale de antrenament.

Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia, Roxana Vancea si Andreea Spataru au tinut sa-si arate sprijinul fata de acesta cauza si au participat la ora de sport, urmand instructiunile antrenoarei imbracate in costumele sport clima cool Zingafits create de Kinga Sebestyen.

##VIDEO1328##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pentru ca este as in kanogoo jumps si a dezvoltat si promovat acesta forma de sport in mai multe tari din Europa, antrenoarea de fitness a transmis cateva sfaturi persoanelor care doresc sa incerce ghetele de kangoo si sa participe la orele de antrenament.

„Prima data este foarte important sa ai un instructor alaturi. Tototdata, este foarte important sa cunosti cateva reguli. De exemplu, daca ai pana in 50 de kg trebuie sa stai pe arcuri pe mijloc. E foarte importanta si tinuta spatelui. Kangoo ajuta la slabire, la echilibru, lucreaza foarte repede musculatura si ridica fesierii. Exista mai multe stiluri din care poti sa alegi ce tii se potriveste, sa alegi varianta de antrenament kangoo jumps care te face fericita”, a spus Kinga Sebestyen pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies