Esti curioasa ce spun astrele despre viata ta amoroasa? Afla ce este bine sa faci sau sa nu faci astazi, in functie de zodie!

Esti curioasa ce spun astrele despre viata ta amoroasa? Afla ce este bine sa faci sau sa nu faci astazi, in functie de zodie!
Esti curioasa ce spun astrele despre viata ta amoroasa? Afla ce este bine sa faci sau sa nu faci astazi, in functie de zodie!

Daca trebuie sa iei o decizie importanta sau pur si simplu vrei sa stii ce sanse ai cu tipul pe care ai pus ochii, iti spunem noi.

Berbec- dezvaluirea sentimentelor de iubire fata de cineva de care esti indragostita nu este o idee foarte buna. S-ar putea ca aceea persoana sa nu faca fata acestor noutati. Cel mai bine este sa ii arati subtil ca esti interesata de persoana lui, pentru a nu-l pune pe fuga.

Taur- intensitatea emotionala creste astazi semnificativ in cazul tau. Focalizeaza-ti toata energia  intr-un moment de natura romantica, s-ar putea sa transforme o situatie penibila sau ciudata in una magica.

Gemeni- tensiunile create in relatia cu partenerul din cauza creativitatii de care dai dovada in ultima perioada, incep sa se domoleasca.  Un set de circumstante surprinzatoare s-ar putea sa iti ofere ocazia sa iti imbunatatesti relatia.

Rac- sa iti asumi un risc in dragoste nu este un lucru usor pentru tine, dar astazi s-ar putea sa fii surpinsa! Daca simti ca trebuie sa iti asculti inima nu lasa pe nimeni sa spuna ca nu e asa.

Leu -  daca esti serioasa in legatura cu un tel ce tine de viata ta amoroasa, astazi  este ziua in care trebuie sa i te dedici total. Daca indoiala nu te lasa in pace, nu lua nici o decizie pana nu esti sigura de ceea ce vrei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fecioara -  o lista cu puncte forte si puncte slabe ale relatiei tale, nu te va ajuta in acest moment sa iei o decizie in legatura cu partenerul

tau, asta pentru ca balanta nu se inclina in nicio parte. Ia-ti timpul de care ai nevoie pentru a cantari situatia si a lua o hotarare.

Balanta- astazi este ziua in care trebuie sa iti asumi un risc si sa incerci sa condimentezi relatia cu partenerul tau. Daca schimbarea este prielnica vei fi incantata, daca nu, macar stii ca ai incercat tot ce se poate!

Scorpion- iti vei impresiona iubitul prin respectarea unei promisiuni importante facute.

 Profita la maxim de acest moment fericit din viata ta.

Sagetator- partea taioasa a personalitatii tale este chiar aspectul pe care il va remarca cineva de care esti interesata. Nonconformislul de care dai dovada poate deveni o calitate foarte atractiva pentru ceilalti.

Capricorn- sentimentele tale  puternice pot sa duca la luarea unei decizii  importante in viata ta amoroasa.  Calmeaza-te si controleaza-te, asa vei reusi sa iei cea mai buna deicizie si nu cea mai rapida.

Varsator- daca incerci sa tii un secret fata de persoana iubita nu iti va fi usor, pentru ca gesturile te tradeaza. Incearca sa fii deschisa si sincera  si impartaseste-i persoanei iubite secretul tau, chiar daca pare putin infricosator.

Pesti- comunicarea planurilor de viitor prea repede, poate duce la o neintelegere cu partenerul tau.  Ai incredere ca vei intui momentul propice pentru acest pas.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies