Au nascut, dar arata impecabil! Uite cum s-au prezentat mamicile celebre la un eveniment monden!

Au nascut, dar arata impecabil! Uite cum s-au prezentat mamicile celebre la un eveniment monden!
Au nascut, dar arata impecabil! Uite cum s-au prezentat mamicile celebre la un eveniment monden!

Aseara, Alexandru Ciucu si-a lansat noua colectie de vara 2014, Miss&Mister Bespoke”, iar la eveniment si-au facut aparitia multe vedete autohtone, unele dintre ele mamici!

 

Alina Sorescu a nascut doar de doua luni, dar, ieri, a aratat impecabil! Imbracata intr-o rochie lunga de seara, sotia creatorului de moda a facut senzatie pe scena, alaturi de Virgil Iantu! “ Nu am avut probleme cu sarcina, am luat doar putin in greutate, si ce am acumulat s-a dus rapid! Am avut noroc din punctul acesta de vedere”, ne-a declarat proaspata mamica!
O alta prezenta superba la eveniment a fost, de departe, Anca Serea! Mama a patru copii, iar pe ultimul l-a nascut chiar in ianuarie, vedeta de la PrimaTV era pur
si simplu superba! In plus, Anca a ales sa imbrace si o rochie alba, din dantela, pana la genunchi, care, culmea, in general ingrasa, nu ascunde imperfectiunile! Cu toate astea, trupul ei este unul de zeita!
Mama a unui baietel, Ellie White a imbracat o rochie rosie, stramta, pana la genunchi, care i-a prezentat un corp de felina! Cantareata a slabit si ea intr-un timp record si nu mai are deloc probleme cu greutatea sau cu celulita! “Mananc ce este sanatos si fac mult sport”, a fost explicatia brunetei.
Nicoleta Luciu este vedeta care a uimit pe toata lumea in momentul in care  a nascut tripleti! Bruneta s-a ingrasat, culmea, mai putin ca in prima sarcina, si a reusit sa scape de kilogramele in plus cu un regim draconic. “Uneori, am facut si foamea, dar in general, am respectat sfatul nutritionistilor si am mancat sanatos! Apoi, am mers mult la sala si am avut grija de mine si de pielea mea, prin masaje si tratamente de infrumusetare”, ne-a spus Luciu!
Carmen Negoita are un corp de manechin, desi are si ea doi
copii! Blogarita a ales aseara o tinuta glamour, compusa dintr-o rochie de seara din dantela bleumarin, sandale in aceeasi culoare, cercei lungi si un plic turcuoaz! “Nu fac nimic special pentru a ma mentine slaba, mananc sanatos si ma duc la sala”, ne-a povestit Carmen.
Roxana, fosta componenta a trupei Trident, este si ea mama unei fetite. Cu toate acestea, cantareata nu s-a ingrasat absolut deloc si la fiecare aparitie publica arata de senzatie.
Asa s-a intamplat si aseara la prezentarea lui Alexandru Ciucu, atunci cand a venit imbracata intr-o rochita verde care i-a pus in valoare corpul.
Foto: Tiberiu Lupasc

Alina Sorescu a nascut doar de doua luni, dar, ieri, a aratat impecabil! Imbracata intr-o rochie lunga de seara, sotia creatorului de moda a facut senzatie pe scena, alaturi de Virgil Iantu! “ Nu am avut probleme cu sarcina, am luat doar putin in greutate, si ce am acumulat s-a dus rapid! Am avut noroc din punctul acesta de vedere”, ne-a declarat proaspata mamica!

O

alta prezenta superba la eveniment a fost, de departe, Anca Serea! Mama a patru copii, iar pe ultimul l-a nascut chiar in ianuarie, vedeta de la PrimaTV era pur si simplu superba! In plus, Anca a ales sa imbrace si o rochie alba, din dantela, pana la genunchi, care, culmea, in general ingrasa, nu ascunde imperfectiunile! Cu toate astea, trupul ei este unul de zeita!

Mama a unui baietel, Ellie White a imbracat o rochie rosie, stramta, pana la genunchi, care i-a prezentat un corp de felina! Cantareata a

slabit si ea intr-un timp record si nu mai are deloc probleme cu greutatea sau cu celulita! “Mananc ce este sanatos si fac mult sport”, a fost explicatia brunetei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nicoleta Luciu este vedeta care a uimit pe toata lumea in momentul in care  a nascut tripleti! Bruneta s-a ingrasat, culmea, mai putin ca in prima sarcina, si a reusit sa scape de kilogramele in plus cu un regim draconic.

“Uneori, am facut si foamea, dar in general, am respectat sfatul nutritionistilor si am mancat sanatos! Apoi, am mers mult la sala si am avut grija de mine si de pielea mea, prin masaje si tratamente de infrumusetare”, ne-a spus Luciu!

Carmen Negoita are un corp de manechin, desi are si ea doi copii! Blogarita a ales aseara o tinuta glamour, compusa dintr-o rochie de seara din dantela bleumarin, sandale in aceeasi culoare, cercei lungi si un plic turcuoaz! “Nu fac nimic special pentru a ma mentine slaba, mananc sanatos si ma duc la sala”, ne-a povestit Carmen.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Roxana, fosta componenta a trupei Trident, este si ea mama unei fetite. Cu toate acestea, cantareata nu s-a ingrasat absolut deloc si la fiecare aparitie publica arata de senzatie. Asa s-a intamplat si aseara la prezentarea lui Alexandru Ciucu, atunci cand a venit imbracata intr-o rochita verde care i-a pus in valoare corpul.

Foto: Tiberiu Lupasc

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies