Uite ce combinatii de alimente au mai putin de 200 de calorii!

Uite ce combinatii de alimente au mai putin de 200 de calorii!
Uite ce combinatii de alimente au mai putin de 200 de calorii!

Fie ca vrei sa slabesti sau sa te mentii in forma, este important sa tii cont de cate calorii consumi la fiecare masa. Noi iti oferim cateva sugestii de mese sub 200 de calorii.

Fulgi de ovaz cu fructe

Ii poti consuma atat la masa de dimineata, cat si sub forma de gustare fiindca abunda in fibre care mentin senzatia de satietate pentru mult timp.

Ca sa nu sari de 200 de calorii, limiteaza-ti portia la o jumatate de cana de fulgi de ovaz. Este de preferat sa folosesti lapte semidegresat si daca vrei sa-i faci mai gustosi poti adauga si cateva felii de fructe proaspete.

Somon cu salata verde

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Somonul preparat la cuptor sau la aburi este extrem de sanatos si nu contine multe calorii. Il poti consuma impreuna cu o salata din rosii, rozmarin, castravete si putina lamaie.


Burger cu curcan

Da, poti consuma un burger fara sa asimilezi mai mult de 200 de calorii, daca stii

cum sa-l prepari.

Rezuma-te la o felie de piept din curcan, preparata la gratar si la cateva frunze de salata verde. Neaparat alege o chifla din faina integrala sau neagra.

Hummus si legume

Aceasta combinatie este ideala atat pentru masa de seara, cat si ca gustare. Mananca hummusul cu telina, conopida sau dovlecel pentru a-ti mentine senzatia de satietate mai mult timp.




Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies