Uite de ce nu ai obtinut job-ul pentru care ai fost la interviu!

Uite de ce nu ai obtinut job-ul pentru care ai fost la interviu!
Uite de ce nu ai obtinut job-ul pentru care ai fost la interviu!

Afla care sunt motivele pentru care ai dat-o in bara la interviu. Invata ce trebuie si ce nu trebuie sa spui atunci cand te afli in fata angajatorului.

Nu ai raspuns satisfacator la intrebarea “Unde te vezi peste 10 ani?”. Raspunsul tau poate influenta decizia celui care te intervieveaza. Ai mare grija ce raspunzi, de exemplu daca aplici pentru un post in domeniul social media si spui ca in 10 ani te vezi director de creatie, s-ar putea ca angajatorul se se intrebe de ce nu incerci din start la departamentul design.

Nu te-ai documentat cu privire la profilul companiei.

Internetul iti poate oferi multe informatii referitoare la locul de munca pe care il vizezi precum si despre persoanele pe care le vei intalni la interviu. Fa-ti timp si citeste acele informatii, s-ar putea sa iti fie de folos si la lasi o impresie placuta.

Nu te potrivesti cu profilul candidatului ideal pentru acel post. Nu prea ai ce sa faci in aceasta privinta, pentru ca nu tine de talentul sau devotamentul tau.

Unii angajatori prefera persoanele care nu pun multe intrebari, altii pe cele care pun intrebari tot timpul.

Esti aroganta. Daca mergi la un interviu si strambi din nas cand ti se spune ca va trebui sa te ocupi si de anumite sarcini “casnice”, s-ar putea ca angajatorul sa prefere persoana de dinaintea ta, care ar face orice sa obtina postul. Nimanui nu-i place sa faca munca de jos insa toti o facem la un moment dat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Esti supracalificata. Angajatorii nu vor lua in considerare persoanele care au studii aprofundate si experienta, daca postul nu o cere. Vor angaja pe cineva, pentru care acest job este o provocare.

Nu te-ai prezentat la interviu pregatita. Cel mai bine este sa ai la tine cateva copii ale CV-ului tau.

Daca aplici pentru un post de grafician, trebuie sa prezinti angajatorului si un portofoliu. De asemenea este bine sa fii pregatita si cu cateva scrisori de recomandare.

Nu ai stiut ce intrebari sa pui la sfarsitul interviului. Nu intreba ceva numai de dragul de a intreba. Pune intrebari legate de profilul  angajatului ideal, intreaba despre companie, ce planuri se intrevad, cum cred ei ca se situeaza pe piata.

Sursa www.cosmopolitan.com

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies