De ce nu este bine sa bei apa din sticla de plastic? Afla care este pericolul ucigas

De ce nu este bine sa bei apa din sticla de plastic? Afla care este pericolul ucigas
De ce nu este bine sa bei apa din sticla de plastic? Afla care este pericolul ucigas

In apa imbuteliata in sticle de plastic se ascund mai multe substante toxice decat ai putea crede.

 

Paul Moraru, nutritionist, a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre pericolele apei din sticlele de plastic.
"Apa imbuteliata in plastic devine toxica din cauza variatiilor de temperatura. Contine ftalati care pot duce la cancer genital, ducand chiar la sterilitate. Suntem primii in lume la consumul de bauturi imbuteliate in sticle de plastic.
Daca bei apa din sticle de plastic, poti avea dureri de cap. Dupa 42 de grade deja incepe sa se fabrice o substanta toxica. Daca bei apa din sticla de plastic, poti face intolerante la alimente sau dereglari hormonale.", a spus nutritionistul.
"Lichidele trebuie folosite la temperatura corpului. Razele ultraviolete afecteaza calitatea apei imbuteliate. Apa de la robinet, fiarta si racita, este ideala.", a continuat Paul Moraru.
"Este foarte bine daca avem posibilitatea sa ne cumparam anumite instalatii, purificatoare, diminueaza substantele toxice din apa. Daca nu, trebuie sa alegem sticla de sticla. Eu recomand apa plata, decat cea cu bule. Apa carbogazoasa scoate din tine mineralele. Este recomandat sa bei doi litri de apa pe zi.", a concluzionat nutritionistul.
##VIDEO2190##

Paul Moraru, nutritionist, a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre pericolele apei din sticlele de plastic.



" Apa imbuteliata in plastic devine toxica din cauza variatiilor de temperatura. Contine ftalati care pot duce la cancer genital, ducand chiar la sterilitate. Suntem primii in lume la consumul de bauturi imbuteliate in sticle de plastic. Daca bei apa din sticle de plastic, poti avea dureri de cap. Dupa 42 de grade deja incepe sa se fabrice o substanta toxica. Daca bei apa din sticla de plastic, poti face intolerante la alimente sau dereglari hormonale.
", a spus nutritionistul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

" Lichidele trebuie folosite la temperatura corpului. Razele ultraviolete afecteaza calitatea apei imbuteliate. Apa de la robinet, fiarta si racita, este ideala.", a continuat Paul Moraru.

" Este foarte bine daca avem posibilitatea sa ne cumparam anumite instalatii, purificatoare, diminueaza substantele toxice din apa.

Daca nu, trebuie sa alegem sticla de sticla. Eu recomand apa plata, decat cea cu bule. Apa carbogazoasa scoate din tine mineralele. Este recomandat sa bei doi litri de apa pe zi.", a concluzionat nutritionistul. 
##VIDEO2190##

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies