Uite ce bautura stimuleaza metabolismul! Este extrem aromata si sanatoasa!

Uite ce bautura stimuleaza metabolismul! Este extrem aromata si sanatoasa!
Uite ce bautura stimuleaza metabolismul! Este extrem aromata si sanatoasa!

Uneori, metabolismul are nevoie de un mic imbold pentru a functiona in mod corespunzator. Iata ce ar trebui sa bei daca vrei sa ai arderile bune.

Ceaiul alb te ajuta sa-ti mentii silueta fiindca are proprietatea de a stimula arderea grasimilor. Obtinut din planta Camellia sinensis, ceaiul alb, spre deosebire de ceaiul verde si cel negru, este mai putin procesat, fapt pentru care isi pastreaza mai bine proprietatile benefice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De asemenea, un consum constant de ceai alb scade nivelul colesterolului din sange, previne aparitia diabetului, dar si a anumitor tipuri de cancer, gratie numerosilor antioxidanti pe care ii contine.

Pentru efecte vizibile, bea cate 2-3 cesti cu ceai alb in fiecare zi.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Larisa Uță vorbește despre actele de violență dintre ea și Alin Oprea: „La el totul e dramatic și cu lacrimi în ochi. Spune că eram campioană la judo.”

Oana Zăvoranu REFUZĂ să îmbătrânească! Doamne cum a ajuns să arate Querida la 51 de ani, i-a zăpăcit pe toți

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Oana Radu iubește din nou? „Aș vrea să cred că sunt iubită.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies