Cum iti cureti tenul cu demachiant facut acasa? Invata sa prepari unul din suc de lamai verzi

Cum iti cureti tenul cu demachiant facut acasa? Invata sa prepari unul din suc de lamai verzi
Cum iti cureti tenul cu demachiant facut acasa? Invata sa prepari unul din suc de lamai verzi

Trebuie sa stim ca tenul nostru trebuie sa fie intotdeauna cu curat, indiferent daca folosim demachiant sau nu.

 

Thea Haimovitz a fost invitata in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a preparat un demachiant natural din lamai verzi.
"Cine foloseste machiaj, este normal ca trebuie sa se demachieze. Cine nu foloseste demachiant, nu inseamna ca nu trebuie sa isi curete pielea. Astazi am ales patru ingrediente pentru un demachiant natural si va prezint lamaia verde, sau lime.
Are cu totul alte proprietati, diferite de lamaie. Am pregatit un demachiant din lamai verzi, suc de castravete, lapte de capra si ulei de masline.", a spus Thea.
"Acest lapte demachiant este o masca pe care trebuie sa o folositi seara. Laptele de capra din demachiant protejeaza si regenereaza celulele pielii. Atunci cand cureti acest demachiant, pielea straluceste. Demachiantul preparat se lasa sa actioneze cateva minute.
Trebuie folosit imediat dupa preparare, altfel oxideaza si nu mai are efect.", a continuat Thea Haimovitz.
"Lamaile verzi au efect antioxidant si dizolva celulele moarte. Eu intotdeauna recomand lamaile verzi. Daca ai restante la somn, demachiantul cu lamai verzi este foarte bun.", a concluzionat Thea.
##VIDEO2873##

Thea Haimovitz a fost invitata in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a preparat un demachiant natural din lamai verzi.



" Cine foloseste machiaj, este normal ca trebuie sa se demachieze. Cine nu foloseste demachiant, nu inseamna ca nu trebuie sa isi curete pielea. Astazi am ales patru ingrediente pentru un demachiant natural si va prezint lamaia verde, sau lime. Are cu totul alte proprietati, diferite de lamaie. Am pregatit un demachiant din lamai verzi, suc de castravete, lapte de capra si ulei de masline.", a spus Thea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



" Acest lapte demachiant este o masca pe care trebuie sa o folositi seara. Laptele de capra din demachiant protejeaza si regenereaza celulele pielii. Atunci cand cureti acest demachiant, pielea straluceste. Demachiantul preparat se lasa sa actioneze cateva minute. Trebuie folosit imediat dupa preparare, altfel oxideaza si nu mai are efect.
", a continuat Thea Haimovitz.

" Lamaile verzi au efect antioxidant si dizolva celulele moarte. Eu intotdeauna recomand lamaile verzi. Daca ai restante la somn, demachiantul cu lamai verzi este foarte bun.", a concluzionat Thea. 

##VIDEO2873##

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies