Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Vezi cat au primit Smiley, Vica, Tania Budi si Pavel Bartos

Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Vezi cat au primit Smiley, Vica, Tania Budi si Pavel Bartos
Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Vezi cat au primit Smiley, Vica, Tania Budi si Pavel Bartos

Atunci cand vine vorba despre stil, Iulia Albu nu iarta pe nimeni.

 

Invitata in emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D, Iulia a discutat despre tinutele pe care le-au purtat Claudia Patrascanu, Tania Budi, Pavel Bartos, Vica si Smiley. Iar notele pe care le-au primit nu au fost dintre cele mai mari.
"Dupa Giulia mai avem pe cineva care se viseaza Rihanna. Nu este profund gresita tinuta dar e vadit inspirata din aparitiile Rihannei.
Imi place ca e decenta, e o solutie cat de cat rezonabila. In principiu ghetele care au fermoarul pus pe interior sunt facute la norma si deci ar trebui sa fie mult mai ieftine. Mi se pare un moment plagiat dupa un model scos de Mihai Albu. O sa ii dau nota 2.", a spus Iulia Albu despre Claudia Patrascanu.
Nici Tania Budi nu a scapat din vizorul Iuliei: "Cizmele nu au ce sa caute la acea tinuta.
Ele se potrivesc pentru orice, nu pentru o seara de gala. Este extrem de ieftina acea haina pe care o poarta. Cand esti persoana publica nu poti purta haine ieftine, e lipsa de respect pentru publicul tau. Pe viitor ar trebui sa schimbe cromatica. Are un look depasit, din tineretile ei apuse. Arata bine, e frumoasa, cu forme. -5".
In ceea ce-l priveste pe Pavel Bartos, fashion designerul a avut insa cuvinte de lauda: "Tinuta e relaxata, de zi, care il caracterizeaza, nici prea-prea, nici foarte-foarte! Stie sa poarte limitele bunului gust si bunului simt,
primeste 7,50. Imi plac oamenii asumati, nu imi plac impostorii".
"Arata foarte bine, era bine daca nu purta atatea accesorii! Este o aparitie sexy, dar sexy poate fi oricine isi pune o fusta. Este o femeie provocatoare. Cerceii nu imi plac, nici bratara. E un look facil, potrivit pentru o iesire cu prietenii, la terasa. Primeste nota 4.", a declarat Iulia Albu despre Vica.
Nici Smiley nu a fost pe placul Iuliei: "Nu e cea mai reusita aparitie. E prea casual! Ar fi trebuit sa fie putin mai formal, sa aleaga ceva mai elegant sau excentric. Ii dau nota 6.".

Invitata in emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D, Iulia a discutat despre tinutele pe care le-au purtat Claudia Patrascanu, Tania Budi, Pavel Bartos, Vica si Smiley.

Iar notele pe care le-au primit nu au fost dintre cele mai mari.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

##VIDEO3138##

" Dupa Giulia mai avem pe cineva care se viseaza Rihanna. Nu este profund gresita tinuta dar e vadit inspirata din aparitiile Rihannei. Imi place ca e decenta, e o solutie cat de cat rezonabila.

In principiu ghetele care au fermoarul pus pe interior sunt facute la norma si deci ar trebui sa fie mult mai ieftine. Mi se pare un moment plagiat dupa un model scos de Mihai Albu. O sa ii dau nota 2.", a spus Iulia Albu despre Claudia Patrascanu.

Nici Tania Budi nu a scapat din vizorul Iuliei:" Cizmele nu au ce sa caute la acea tinuta.
Ele se potrivesc pentru orice, nu pentru o seara de gala. Este extrem de ieftina acea haina pe care o poarta. Cand esti persoana publica nu poti purta haine ieftine, e lipsa de respect pentru publicul tau. Pe viitor ar trebui sa schimbe cromatica. Are un look depasit, din tineretile ei apuse. Arata bine, e frumoasa, cu forme. -5
".

In ceea ce-l priveste pe Pavel Bartos, fashion designerul a avut insa cuvinte de lauda:" Tinuta e relaxata, de zi, care il caracterizeaza, nici prea-prea, nici foarte-foarte! Stie sa poarte limitele bunului gust si bunului simt, primeste 7,50. Imi plac oamenii asumati, nu imi plac impostorii".

" Arata foarte bine, era bine daca nu purta atatea accesorii! Este o aparitie sexy, dar sexy poate fi oricine isi pune o fusta. Este o femeie provocatoare. Cerceii nu imi plac, nici bratara. E un look facil, potrivit pentru o iesire cu prietenii, la terasa. Primeste nota 4.", a declarat Iulia Albu despre Vica.

Nici Smiley nu a fost pe placul Iuliei:" Nu e cea mai reusita aparitie. E prea casual! Ar fi trebuit sa fie putin mai formal, sa aleaga ceva mai elegant sau excentric. Ii dau nota 6.".

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies