Ilinca Vandici: „Am pantofi pe care i-am adunat de prin toate colturile lumii!”

Ilinca Vandici: „Am pantofi pe care i-am adunat de prin toate colturile lumii!”
Ilinca Vandici: „Am pantofi pe care i-am adunat de prin toate colturile lumii!”

Ilinca Vandici ne-a povestit cum se mentine in forma, dar si ce gusturi are in materie de fashion. Iata ce ne-a dezvaluit vedeta!

Ai vreun ritual de ingrijre pe care sa-l respecti?

Demachierea zilnica, dimineata si seara, indiferent de cat de obosita sunt. Nu pot sa ma culc machiata, mai ales ca noi folosim machiaje de televiziune care sunt mai puternice si pot afecta tenul in profunzime, daca nu ai grija.

Folosesc creme hidratante pentru zona ochilor si a buzelor si cam atat.Nu prea merg la cosmetica in mod frecvent pentru ca nu prea am nevoie si nici nu prea las pe altcineva sa se atinga de fata mea.

Mama fiind cosmeticiana, ea este cea care imi mai face cate un tratament sau cate un masaj.

Folosesti produse naturale?

Mai folosesc crema de galbenele sau alte produse de genul asta, insa nu sunt foarte interesata de latura asta, poate si pentru ca nu am avut nevoie si atunci nu am stat sa ma gandesc la ce as putea sa folosesc.

De ce lucruri tii cont cand vine vorba de ingrijirea parului?

In general, folosesc produse profesionale si incerc sa nu-l degradez cu aparatele de frumusetare- placa, foehn, perie...


Cum te mentii in forma?

Fac foarte mult sport si am si grija la ce mananc, cat mananc, cand...Am o antrenoare personala care se ocupa de mine si fac antrenamente de 3-4 ori pe saptamana, sedinte in cadrul carora lucrez toate grupele de muschi.

Dieta ai tinut vreodata?

N-am tinut niciodata, dimpotriva mi-as dori sa ma mai ingras putin, nu sa slabesc.


In ceea ce priveste stilul vestimentar, unde te incadrezi?

Oscilez intre casual-elegant si casual-sport. Sunt zile in care am multa treaba, am mult de alergat prin oras si atunci prefer o pereche de jeansi, un t-shirt, o geaca si o perechi de tenesi sau sunt zile in care am o intalnire sau trebuie sa merg la un eveniment, momente in care optez pentru tinute mai elegante.


In materie de accesorii, pe care le preferi mai mult?

Am o pereche de cercei pe care o port in permanenta pentru ca sunt mici, finuti si se potrivesc la orice, am un ceas pe care-l port de cele mai multe ori, dar atat. Nu pot sa spun ca-mi place ceva anume.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ai o pasiune pentru pantofi?

Am pantofi pe care i-am adunat de-a lungul timpului de prin toate

colturile lumii, insa nu investesc foarte mult in ei, nu pentru asta muncesc. Insa, imi plac pantofii foarte mult si atunci am placerea sa-mi cumpar de fiecare data cand  vad ceva frumos si am posibilitatea. Nu stiu care este numarul la care a ajuns „colectia” asta a mea, nu am stat sa-i numar...



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies