Uite ce privelisti uimitoare! Vezi care sunt hotelurile de unde poti admira asa ceva

Uite ce privelisti uimitoare! Vezi care sunt hotelurile de unde poti admira asa ceva
Uite ce privelisti uimitoare! Vezi care sunt hotelurile de unde poti admira asa ceva

Poate sa fie hotelul cat de luxos, nimic nu se compara cu momentul in care deschizi balconul si de pe terasa te intampina o imagine care iti taie respiratia. Uite ce hoteluri pun la dispozitia turistilor cele mai frumoase cadre.

Shogun House, insula Mustique- vila de 5 stele este situata printre gradinile tropicale si ai la dispozitie terenuri de golf si restaurante de top. Insa cand ai o asa priveliste, nici nu iti mai vine sa iesi din camera.

Hotelul Cala di Volpe, Sardinia- a fost construit in stilul specific al unui oras pescaresc. Iti ofera o panorama deosebita a golfului Cala di Volpe.

Singita Grumeti, Tanzania- acest hotel este situat in mijlocul salbaticiei deci ai cu siguranta ocazia sa vezi deschizand fereastra minunatiile naturii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

The Pierre, New York- hotelul are evdere la Central Park si nu este de mirare ca multe vedete il aleg pentru a se caza in acest oras.

Ritz- Carlton, Singapore- zgarie nori, Marina Bay si cele mai spatioase camere din Singapore. Acestea sunt atu-urile hotelului.

Oberoi Amarvilas, Agra, India- te trezesti, tragi perdelele si admiri frumusetea Taj Mahal-ului. Apoi te bucuri de tratamente spa de lux.

 

Sursa  www.buzzfeed.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 8 octombrie 2024. O zodie își vede toate proiectele în derulare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum răspunde Denisa Filcea acuzațiilor că l-ar fi îndepărtat pe Flick de prieteni: ”Nu mă afectează”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Aleyna Al, frumoasa adolescentă care joacă rolul Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță la festivitatea de absolvire a liceului

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies