Cheia marilor succese  este o pereche de pantofi de designer!

Cheia marilor succese  este o pereche de pantofi de designer!
Cheia marilor succese  este o pereche de pantofi de designer!

Pantofii pot pune o tinuta in valoare sau o pot distruge. De aceea este bine sa investesti in piese de calitate. Iata cateva perechi de pantofi semnate de cei mai celebrii designeri!

Cizmele de dantela Manolo Blahnik- Blahnik este un designer de origine spaniola iar pantofii creati de el sunt pe lista de dorinte a tuturor fashionistelor, odata cu lansarea serialului “Sex and the city”. Iti amintesti probabil obsesia lui Carrie pentru Manolo. Semnatura designerului este reprezentata de tocurile stiletto.Cizmele din dantela costa  624,90 dolari.

Cizmele de dantela Manolo Blahnik- Blahnik este un designer de origine spaniola iar pantofii creati de el sunt pe lista de dorinte a tuturor fashionistelor, odata cu lansarea serialului “Sex and the city”.
Iti amintesti probabil obsesia lui Carrie pentru Manolo. Semnatura designerului este reprezentata de tocurile stiletto. Cizmele din dantela costa 624,90 dolari.
Botinele Gucci Sofia High Heel-  brandul Italian Gucci are pe piata si haine, bijuterii si accesorii din piele. Botinele din imagine costa nici mai mult nici mai putin de 795 de dolari.
Sandalele Jimmy Choo- clientele fidele ale brand-ului sunt Victoria Beckham, Blake Lively, Kim Kardashian si Rihanna.
Aceasta pereche de sandale din piele in nuanta zincului costa 1095 dolari.
Botinele Alexander McQueen-  intre anii 1996-2001, Alexander McQueen a fost designerul principal la casei Givenchy, in timp ce deja propriul brand era cunoscut pe piata. Pretul botinelor din piele este de 1190 dolari.
Sandalele Christian Louboutin- designerul francez a creat cele mai dorite incaltari de catre fashioniste iar semnatura acestuia  este talpa rosie a pantofului.
  Elegantele sandale costa 2395 dolari. Cizmele de dantela Manolo Blahnik- Blahnik este un designer de origine spaniola iar pantofii creati de el sunt pe lista de dorinte a tuturor fashionistelor, odata cu lansarea serialului “Sex and the city”. Iti amintesti probabil obsesia lui Carrie pentru Manolo. Semnatura designerului este reprezentata de tocurile stiletto.Cizmele din dantela costa  624,90 dolari. Cizmele de dantela Manolo Blahnik- Blahnik este un designer de origine spaniola iar pantofii creati de el sunt pe lista de dorinte a tuturor fashionistelor, odata cu lansarea serialului “Sex and the city”.
Iti amintesti probabil obsesia lui Carrie pentru Manolo. Semnatura designerului este reprezentata de tocurile stiletto.Cizmele din dantela costa  624,90 dolari.

Botinele Gucci Sofia High Heel-  brandul Italian Gucci are pe piata si haine, bijuterii si accesorii din piele. Botinele din imagine costa nici mai mult nici mai putin de 795 de dolari.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sandalele Jimmy Choo- clientele fidele ale brand-ului sunt

Victoria Beckham, Blake Lively, Kim Kardashian si Rihanna. Aceasta pereche de sandale din piele in nuanta zincului costa 1095 dolari.

Botinele Alexander McQueen- intre anii 1996-2001, Alexander McQueen a fost designerul principal la casei Givenchy, in timp ce deja propriul brand era cunoscut pe piata. Pretul botinelor din piele este de 1190 dolari.

Sandalele Christian Louboutin- designerul francez a creat cele mai dorite incaltari de catre fashioniste iar semnatura acestuia  este talpa rosie a

pantofului. Elegantele sandale costa 2395 dolari.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies