Uite ce condimente te apara de cancer!

Uite ce condimente te apara de cancer!
Uite ce condimente te apara de cancer!

Le folosesti la prepararea mancarurilor, insa poate nu stiai ca au proprietati anticanceroase. Iata ce condimente si ierburi sa consumi mai des.

Ghimbir- Este folosit adesea pentru tratarea problemelor digestive, insa este recomandat si in tratamentele contra cancerului la stomac, deoarece contine substante care usureaza simptomele acestei boli.

Rozmarin- Acest condiment contribuie la detoxificarea organismului, gratie numerosilor antioxidanti pe care ii contine. Bea 2-3 cani cu ceai de rozmarin zi de zi pentru a-ti proteja organismul de cancer si alte boli cronice.

Turmeric- Condimentul este cunoscut pentru proprietatile lui antioxidante si antiinflamatoare, care contribuie la inhibarea celulelor canceroase.

Studiile arata ca turmericul previne cancerul de colon, de prostata, de san sau de piele.

Usturoi
- Cercetarile arata ca un consum constant de usturoi reduce riscul de a dezvolta cancer la stomac, de colon, esofagian, la pancreas sau de san. Aceste beneficii sunt date de substantele din compozitia usturoiului care inhiba dezvoltarea infectiilor bacteriene si a celulelor anormale in organism.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies