De ce aleg vedetele Prive Boutique? Vezi ce persoane publice au ales sa le poarte hainele!

De ce aleg vedetele Prive Boutique? Vezi ce persoane publice au ales sa le poarte hainele!
De ce aleg vedetele Prive Boutique? Vezi ce persoane publice au ales sa le poarte hainele!

Prive, noul brand romanesc de fashion este ales de tot mai multe vedete.

Iepuras Playboy, senzuala Roxana Dobre, faimoasa pentru pictorialele sale explozive poarta cu placere hainele Prive Boutique. Si pentru ca ele sunt adevarate piese de revista, Roxana se simte relaxata si pregatita de o sedinta foto originala – made by Prive, asa cum o surprinde apartul foto in poza aceasta.

Romantica si visatoare, frumoasa Roxana Ungureanu se pregateste sa cante la pian imbracata elegant cu rochia Ioana din magazinul virtual Prive Boutique.

Cunoscuta mai ales datorita pictorialele din revista Playboy, Roxana este si femeie de afaceri – ea detine un salon de intretinere corporala cu specific marocan.

Imbracate in tinutele Prive Boutique, Roxana Ungureanu, Natalia Mateut si Denisa Tanase au iesit ca fetele (kfetele) intr-un club din Capitala sa se bucure impreuna de inceputul primaverii. Elegante si frumoase, imbracate in tinutele achizitionate din magazinul Prive Boutique, vedetele au demonstrat ca negrul reprezinta stil si ca va mai trece mult timp pana in momentul in care o alta culoare ii va ocupa locul

in preferintele fashionistelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ruby a purtat un ham din piele la o prezentare a recentei lansate televiziuni ZU TV. Iata cum poti accesoriza o rochie aparent banala cu unul dintre cele mai extravagante produse ale Prive Boutique astfel incat sa creezi o tinuta demna de un eveniment atat de urmarit.

Cantareata este eleganta si in acelasi timp foarte relaxata in tinuta sa chic.

Manechinul Denisa Tanase poarta o rochie simpla si eleganta din magazinul Prive Boutique, o rochie care prin linia croiului ii scoate in evidenta corpul si ii flateaza silueta impecabila de altfel. Pentru un plus de originalitate, Denisa Tanase a completat rochia cu o pereche de colanti din piele si a realizat astfel o tinuta rock-chic extrem de reusita.

Fotografiile selfie sunt la moda, hainele de la Prive Boutique asemenea, Marina Dina a combinat cele doua elemente trendy si astfel avem dovada! Marina Dina are incredere in produsele Prive, iar brand-ul de haine are incredere in alegerile ei. Aceasta este cu siguranta garantia inceputului unei frumoase prietenii!

Natalia Mateut pozeaza cu incredere in tinuta sa pentru ca stie ca arata senzational in hainele de la Prive Boutique.

O atitudine plina de incredere este de altfel un accesoriu de nelipsit, purtat alaturi de produsele noastre tot timpul si uneori este si singurul de care aveti nevoie pentru o tinuta de efect.

Pe covorul rosu eleganta este un must-have. Si desigur, eleganta este definita corect de hainele magazinului Prive Boutique pe care le poti asorta cu un cadru festiv cat ai spune Prive! Nicoleta Matea si Denisa Tanase stiu foarte bine asta si drept dovada avem si poza.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies