Vrei sa-ti schimbi look-ul fara sa te vopsesti si sa te tunzi? Afla care este solutia ideala

Vrei sa-ti schimbi look-ul fara sa te vopsesti si sa te tunzi? Afla care este solutia ideala
Vrei sa-ti schimbi look-ul fara sa te vopsesti si sa te tunzi? Afla care este solutia ideala

Vremea calda si insorita ne da motive sa afisam un look frumos si stralucitor.

 

Anul acesta se reinventeaza luminile si umbrele in suvitele de par. Robert Popovici, stilist, spune ca "Se abordeaza acest stil numit ombre, cu diversitatea culorilor. Poti aborda o culoare cu degrade, varfuri decolorate de la caz la caz. Este foarte versatil. Este o tehnica ce nu presupune prea multa ingrijire".
"Sunt persoane care nu vor sa-si schimbe look-ul radical. Chiar daca nu vor sa se vopseasca pot adauga cateva suvite in diverse locuri prin diverse tehnici", continua stilistul.
##VIDEO4210##
Persoanele indraznete pot alege suvite albastre, fucsia sau tucoaz. Suvitele ombre schimba aspectul parului si creeaza un look fresh.
"Stilul ombre are un efect pe termen indelungat. Eu cred ca tendintele acestea vin dintr-o culoare nereusita a Madonnei de acum sapte ani, cand a aparut cu radacinile galbene si cu varfurile de alta culoare.
Fiind trendsetter, a impus aceasta moda", spune Robert Popovici.
Anul acesta se poarta culorile electrice si suvitele multicolore. Sunt la moda tunsorile cu diferite texturi. Daca optati pentru o tunsoare bob mediu, sunteti in trend, garantat. Se poarta parul dezordonat si cu nuante explozive.

Anul acesta se reinventeaza luminile si umbrele in suvitele de par. Robert Popovici, stilist, spune ca "Se abordeaza acest stil numit ombre, cu diversitatea culorilor.

Poti aborda o culoare cu degrade, varfuri decolorate de la caz la caz. Este foarte versatil. Este o tehnica ce nu presupune prea multa ingrijire".

" Sunt persoane care nu vor sa-si schimbe look-ul radical. Chiar daca nu vor sa se vopseasca pot adauga cateva suvite in diverse locuri prin diverse tehnici", continua stilistul.

##VIDEO4210##

Persoanele indraznete pot alege suvite albastre, fucsia sau tucoaz.
Suvitele ombre schimba aspectul parului si creeaza un look fresh.

" Stilul ombre are un efect pe termen indelungat. Eu cred ca tendintele acestea vin dintr-o culoare nereusita a Madonnei de acum sapte ani, cand a aparut cu radacinile galbene si cu varfurile de alta culoare. Fiind trendsetter, a impus aceasta moda", spune Robert Popovici. 

Anul acesta se poarta culorile electrice si suvitele multicolore.
Sunt la moda tunsorile cu diferite texturi. Daca optati pentru o tunsoare bob mediu, sunteti in trend, garantat. Se poarta parul dezordonat si cu nuante explozive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies