Uite care sunt cele mai enervante tipuri de personalitati si cum le faci fata!

Uite care sunt cele mai enervante tipuri de personalitati si cum le faci fata!
Uite care sunt cele mai enervante tipuri de personalitati si cum le faci fata!

Fie ca ii intalnesti la munca, in cercul de prieteni sau in familie, exista anumite tipuri de persoane care sunt de-a dreptul enervante. Uite cum trebuie sa te comporti pentru a nu fi catalogata drept prost crescuta.

Tipul de persoana care iti incalca spatiul intim atunci cand vorbeste cu tine. Este genul de persoana care se apropie foarte mult de tine atunci cand iti spune ceva iar tu nu te poti concentra asupra conversatiei, pentru ca esti focusata sa ii eviti respiratia urat mirositoare. Daca te indepartezi prea mult de persoana respectiva poate parea nepoliticos asa ca, in acest caz, cel mai bine este sa iti schimbi usor pozitia corpului astfel incat sa porti discutia din lateral.

Tipul de persoana care te atinge constant. Porti o conversatie cu o persoana care are tendinta sa te atinga mereu pe umar sau pe mana iar acest lucru te scoate din sarite? Fie ii spui direct ca nu esti genul care sa aiba contact fizic cu persoanele din jur, fie creezi o bariera intre voi folosindu-te de exemplu de o farfurie cu mancare, daca esti la o petrecere.

Genul negativist. Daca ai in familie o persoana care efectiv nu poate privi partea buna a lucrurilor si nu vrei sa te atraga in mrejele pesimismului, pune-i intrebari strategice. De exemplu daca s-a intors recent dintr-o vacanta, nu o intreba cum a fost, ci ce i-a placut cel mai mult. Iar daca cineva iti povesteste o intamplare trista, intreaba ce a invatat din acea experienta.

Genul care vorbeste foarte mult despre propria persoana.

Daca esti nevoita sa iti asculti colega care indreapta orice discutie catre ce a facut ea sau ce i s-a intamplat, ascult-o iar apoi spune-i politicos “data viitoare cand iesim in pauza de masa, trebuie sa iti povestesc si eu ceva pe marginea acestui subiect”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Genul care dezvaluie prea mult.

Acest tip de persoane tind sa dea foarte multe detalii despre ceea ce li se intampla, indiferent ca vorbim de sex sau probleme de sanatate. Cel mai bine este sa o atentionezi ca s-ar putea sa o auda si alte persoane sau ca tu nu ai impartasi acest gen de informatii nici macar prietenei tale cele mai bune.

Tipul de persoana care barfeste pe toata lumea.

Ar fi de preferat sa eviti acest gen pentru ca nu vrei sa fii asociata cu imaginea sa. Insa daca esti constransa de imprejurari si trebuie sa ai o conversatie cu ea, in momentul in care iti spune ceva despre cineva spune-i ca nu ti se pare corect sa vorbeasca despre cineva in absenta persoanei respective.

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies