Care este stilul tau vestimentar? Invata sa potrivesti corect hainele

Care este stilul tau vestimentar? Invata sa potrivesti corect hainele
Care este stilul tau vestimentar? Invata sa potrivesti corect hainele

Stilistul Maria Andrei a vorbit in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D despre cum poti combina corect hainele.

Cel mai important este sa urmezi linia care ti se potriveste si care te avantajeaza pe tine. Trebuie sa te imbraci potrivit pentru momentul zilei, pentru evenimentul la care participi in ziua respectiva.

el mai important este sa urmezi linia care ti se potriveste si care te avantajeaza pe tine. Trebuie sa te imbraci potrivit pentru momentul zilei, pentru evenimentul la care participi in ziua respectiva.
"Pentru ca viata noastra este din ce in ce mai agitata si nu mai avem chiar asa de mult timp, incercam sa combinam mai multe elemente intr-o
singura tinuta. O tinuta sport eleganta poate fi purtata in timpul zilei cu incaltaminte comoda, iar seara poate fi purtata cu o pereche de pantofi cu toc. O astfel de tinuta trebuie sa fie foarte versatila. Un sacou da tinutei un aer elegant. Tricourile cu mesaj dau mai multa viata tinutei.", a spus Maria Andrei.
"Un sacou cu triplu voal se potriveste la fel de bine unei tinute sport, ii da o eleganta aparte.
Merge si cu o pereche de jeans, chiar si cu unii mai rupti. Jeansii sunt nelipsiti dintr-o tinuta casual, dar daca nu simtiti ca nu trebuie sa ii purtati, nu o faceti.", a continuat stilistul.
"Stilul elegant se potriveste unui moment mai putin obisnuit. Rochiile trebuie sa aiba o textura mai fina si trebuie asortata unor incaltari mai elegante. Daca pun o geaca de piele si ghete de motor, deja tinuta mea se muta in alt registru, chic elegant, potrivita unui ale moment.
O rochie care este in sine o piesa bogata, nu trebuie incarcata, ci doar accesorizata.", a spus Maria Andrei.
"Rochiile de zi, in culori, se pot purta cu o camasa legata in talie. Camasile barbatesti pot fi purtate cu succes si cu fuste de tip creion, atat timp cat soldurile sunt mai pline. Pentru o silueta mai subtire, camasa trebuie purtata in pantalon. Pentru o silueta mai plina, trebuie purtata deasupra.",
a concluzionat stilistul.

"Pentru ca viata noastra este din ce in ce mai agitata si nu mai avem chiar asa de mult timp, incercam sa combinam mai multe elemente intr-o singura tinuta. O tinuta sport eleganta poate fi purtata in timpul zilei cu incaltaminte comoda, iar seara poate fi purtata cu o pereche de pantofi cu toc. O astfel de tinuta trebuie sa fie foarte versatila. Un sacou da tinutei un aer elegant.

Tricourile cu mesaj dau mai multa viata tinutei.", a spus Maria Andrei.

"Un sacou cu triplu voal se potriveste la fel de bine unei tinute sport, ii da o eleganta aparte. Merge si cu o pereche de jeans, chiar si cu unii mai rupti. Jeansii sunt nelipsiti dintr-o tinuta casual, dar daca nu simtiti ca nu trebuie sa ii purtati, nu o faceti.", a continuat stilistul.


"Stilul elegant se potriveste unui moment mai putin obisnuit. Rochiile trebuie sa aiba o textura mai fina si trebuie asortata unor incaltari mai elegante. Daca pun o geaca de piele si ghete de motor, deja tinuta mea se muta in alt registru, chic elegant, potrivita unui ale moment. O rochie care este in sine o piesa bogata, nu trebuie incarcata, ci doar accesorizata.", a spus Maria Andrei.


"Rochiile de zi, in culori, se pot purta cu o camasa legata in talie. Camasile barbatesti pot fi purtate cu succes si cu fuste de tip creion, atat timp cat soldurile sunt mai pline. Pentru o silueta mai subtire, camasa trebuie purtata in pantalon. Pentru o silueta mai plina, trebuie purtata deasupra.", a concluzionat stilistul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

##VIDEO4540##

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies